Korfu - Sea View/Graciela ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Korfu - Sea View/Graciela ***

Poloha: příjemná studia a apartmány se nacházejí v zahradě v letovisku Arillas, cca 30 m od písečné pláže dostupné přes místní komunikaci.

Pláž: písečná, vzdálená 30 m od ubytování.

Sport a zábava: Zábava : vodní sporty na pláži, půjčovna motorových člunů, kajaků aj. Půjčovny aut a motorek v centru letoviska. Malebná okolní krajina láká k pěším výletům. Doporučujeme také návštěvu místního minipivovaru Corfu Beer.

nas_tip : Velmi pěkné ubytování s velkým bazénem téměř u pláže. Doporučujeme náštěvu restaurace patřící k ubytování s nádherným výhledem na moře.

Stravování: vlastní

vlastní, možnost dokoupení snídaní formou bufetu ve vedlejším hotelu Bardis, případně večeří v taverně u ubytování s krásným výhledem na moře. Večeře jsou servírované menu formou o 4 chodech.

Bez stravy

Možnosti : možnost dokoupení snídaní za 130 Kč/osoba/den - snídaně jsou formou bufetu ve vedlejším hotelu Bardis. Možnost dokoupení večeří za 330 Kč/osoba/den - večeře jsou servírované menu o 4 chodech podávané v taverně u ubytování. Případně možnosto dokoupení polopenze za 460 Kč/osoba/den. Děti do 12ti let mají na večeře, příp. polopenzi slevu 100 Kč.

Doprava: letecky

Letecky

Svozová místa : Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice).

Ubytování: apartmán

Vybavení hotelu : bazén s oddělenou dětskou částí s lehátky a slunečníky zdarma, restaurace s nádherným výhledem na moře provozována majitelem apartmánů, wifi ve společných prostorách i studiích a apartmánech.

dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky mají balkon nebo terasu, vlastní sociální zařízení a vybavený kuchyňský kout. Klimatizace je za poplatek 5 EUR/ studio/ den. Apartmány až pro 5 osob tvoří dvě oddělené ložnice s terasou, vybavený kuchyňský kout a vlastní sociální zařízení. Klimatizace je za poplatek 10 EUR/ apartmán/ den.