Kréta - Central Hersonissos ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kréta - Central Hersonissos ***

Poloha: Hotel se nachází v centru živého města Hersonissos. 3* hotel je ideální volbou, pokud chcete strávit klidnou, příjemnou a nezapomenutelnou dovolenou na Krétě. Nákupní možnosti a zábavu mají klienti k dispozici v blízkosti hotelu (restaurace, kavárny, bary, ovocné trhy, obchody). Hotel je díky své poloze ideální k výletům s poznáváním okolí (palmová pláž Vai, soutěska Samaria, laguna Balos, klášter Preveli a aquapark). Letiště je od hotelu vzdáleno cca 30 km.

Pláž: Dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 200 m od hotelu. Klienti si mohou vybrat z bohaté nabídky vodních sportů – za poplatek. Lehátka a slunečníky jsou na pláži k dispozici za poplatek.

Stravování: polopenze

Snídaně nebo polopenze dle zvolené varianty.
POLOPENZE: snídaně a večeře formou švédských stolů. Nápoje u večeře si klient hradí extra.

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu: Hotel Central Hersonissos se skládá z 90 pokojů rozložených ve 2 sousedních budovách. Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí. Na recepci je možnost pronajmutí trezorů – za poplatek. Do vyšších pater budov se mohou klienti pohodlně dostat výtahem. Mimo jiné mají klienti k dispozici restauraci, bar, TV místnost, wifi internetové připojení, bazén, bar u bazénu, slunečníky a lehátka k dispozici zdarma. Za poplatek mohou klienti využít biliard, masáže, lékařské služby.

Vybavení pokoje: Ubytování je nabízeno ve standartních dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky. K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení (sprcha nebo vana, toaleta), telefon, klimatizace – za poplatek, SAT/TV, wifi internetové připojení, minibar – za poplatek. Každý pokoj má balkon.