Kréta - Dessole Malia Beach Hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kréta - Dessole Malia Beach Hotel ****

Poloha: Hotel postavený v tradičním řeckém stylu, obklopený krásnou zahradou, leží přímo u písečné pláže, dlouhé cca 800 m. Pár minut chůze od hotelu se nachází centrum letoviska Malia, kde se nachází množství obchůdků, taveren, kaváren a barů. Vzdálenost od mezinárodního letiště Heraklion je cca 32 km.

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do vody se nachází přímu u hotelu. Přístup je po pár schodech od bazénu. Plážová lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici pro klienty zdarma. Plážový bar je zde také k dispozici.

Sport a zábava: 3 venkovní bazény, miniklub, dětská diskotéka, animační programy, večerní programy, vodní gymnastika, gymnastika, plážový volejbal, stolní tenis, šipky, boccia, stolní hry, minigolf, minigolf, tenisový kurt (za poplatek), plážový volejbal, fitness, wellness centrum (sauna, pára, jacuzzi, manikúra, pedikúra, masáže), billiard, vodní sporty na pláži.

Poznámka: Od 1.1.2018 vychází v platnost zavedená pobytová taxa, která se platí na recepci v hotovosti v den příjezdu - částka se pohybuje od 0,5 - 4 EUR/pokoj/noc dle kategorie ubytování. Výše poplatku se může během roku měnit. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do celkové ceny zájezdu.

Stravování: all inclusive

All inclusive
All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře, lehké občerstvení během dne, místní rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Brzká snídaně - (05:30-07:00)
Snídaně – (07:00-10:00)
Pozdní snídaně – (10:00 – 11:00)
Bary – (10:00 – 24:00)
Snack na baru u bazénu – (11:00 – 16:00)
Káva a čaj – (16:00 – 17:00)
Večeře – (19:00 – 21:30)

Ubytování: hotel ****

Vybavení hotelu: Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, taverna, hlavní bar, bar na pláži, bar u bazénu, Wi-Fi připojení na recepci (zdarma), minimarket, 3 venkovní bazény (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), miniklub, dětská diskotéka, 1× za pobyt možnost večeře v italské ala carte restauraci (po předchozí rezervaci), animační programy, večerní programy, vodní gymnastika, gymnastika, plážový volejbal, stolní tenis, šipky, boccia, stolní hry, minigolf, minigolf, tenisový kurt (za poplatek), plážový volejbal, fitness, wellness centrum (sauna, pára, jacuzzi, manikúra, pedikúra, masáže – vše za poplatek), billiard (za poplatek), vodní sporty na pláži (za poplatek).

Vybavení pokoje: Ubytování je poskytováno ve standardních pokojích s výhledem do zahrady s možností až dvou přistýlek pro děti a jedné pro dospělého. Za příplatek je možno ubytování v pokojích s možností max. jedné přistýlky s bočním nebo přímým výhledem na moře. Na vyžádání a za příplatek jsou k dispozici rodinné pokoje až pro 4 dospělé osoby. Standardním vybavením všech pokojů je vlastní sociální zařízení (koupelna s vanou nebo sprchou, WC, fén), centrální klimatizace, plážové osušky, telefon, trezor, SAT/TV, mini lednice (lahev vody po příletu) a balkon nebo terasa.