Laganas - Denise Beach

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: aparthotel Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Laganas - Denise Beach

Poloha: Příjemný a oblíbený apartmánový hotel Denise Beach je tvořen třemi budovami umístěnými v zahradě bezprostředně u krásné písčité pláže v klidné části letoviska Laganas asi 200 metrů od centra. Nejbližší supermarket je asi 40 metrů od hotelu, procházkou se dostanete do živého centra letoviska s množstvím obchodů, restaurací, taveren, barů a diskoték. Hlavní město Zakynthos je vzdáleno cca 7 km a je dostupné autobusovou dopravou.

Pláž: Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti písčité pláže s pozvolným vstupem do moře, pláž je vhodná i pro malé děti. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení: Hostům je k dispozici recepce ve vstupní hale, restaurace, bar u bazénu a plážový bar, bazén a dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, herna a kulečník, dětské hřiště, možnost bezdrátového internetu. Za poplatek: jízda na koni, potápění, pronájem aut.

Akce : Sleva při včasné rezervaci platí pro všechny osoby včetně dětí a osob na přistýlkách.

Stravování: polopenze

polopenze

Polopenze – snídaně a večeře formou bufetu.

Doprava: letecky

Letecky

Ubytování: aparthotel

Dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky jsou vybavena koupelnou (sprcha+WC), kuchyňským koutem (lednička, vařič, základní nádobí), TV se satelitem, klimatizací (za poplatek 7 euro/den) a sejfem (za poplatek 3 euro/den). Každé studio má balkon nebo terasu.Možnost dětské postýlky zdarma.