Lindos - Hotel Ilyssion ***

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lindos - Hotel Ilyssion ***

Poloha: Hotelový areál je tvořen několika budovami v krásné zahradě. Hotel se nachází v oblasti Lindos mezi letovisky Pefkos (cca 1 km) a Lardos (cca 4 km), cca 55 km od letiště, cca 50 km od města Rhodos a cca 5 km od historického městečka Lindos. Autobusová zastávka se nachází přímo u hotelu. Hotel leží přímo u písčité pláže s kamenitým vstupem do moře.

Pláž: Písčitá pláž s kamenitým vstupem do moře (vstup možný po schůdcích z kamenného mola) se nachází přímo u hotelu . Písčitá pláž s písčitým vstupem do moře je vzdálena cca 100 m od hotelu. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, snack bar, bar u bazénu, bazén se sladkou vodou a bazén se slanou vodou, dětský bazén, dětské hřiště, TV místnost, minimarket. Hotel příležitostně pořádá řecké večery.
Zdarma: slunečníky a lehátka u bazénu, dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: Wi-Fi a internetový koutek (v recepci), vířivka, tenisové kurty, biliár.

Doporučujeme: Menší hotel s příjemnou atmosférou, polohou na klidném místě mezi pláží Pefkos a Lardos a krásnou udržovanou zahradou. Toto vše přispívá k celkové spokojenosti hostů.

cena :
V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Ke konečné ceně zájezdu lze na objednávku zákaznika připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 550 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 300 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 31. 8. 2016. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 31. 8. 2016.

Stravování: polopenze

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), neomezenou konzumaci nealkoholických a vybraných místních alkoholických nápojů.

Ubytování: hotel ***

Pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace v období od 1.7. do 31.8. zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a chladničkou. Možnost až dvou přistýlek. Maximální obsazenosttři dospělí.