Moraitika - Delfinia **** Hotel

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Moraitika - Delfinia **** Hotel

Poloha: velmi příjemný hotelový komplex, který se skládá ze tří samostatných budov, se nachází v klidném prostředí v krásné a dobře udržované zahradě v letovisku Moraitika, hned u moře a pláže. Centrum letoviska s řadou restaurací, taveren, barů a obchodů s potravinami i suvenýry je vzdáleno cca 200 m, nejbližší minimarket se nachází cca 100 m od hotelu a autobusová zastávka je ve vzdálenosti cca 100 m, u vjezdu do hotelu. Jízdenka do hlavního města vyjde na cca 2,30€/osoba. Pěkná procházka do letoviska se dá absolvovat i po pláži, přes dřevěně desky. Podél pláže je spousta vyhlášených taverniček, které lákají turisty k ochutnání řeckých specialit, rybích pokrmů a darů moře.

Vybavení: vstupní hala s recepcí, 3 výtahy, internetový koutek (za poplatek cca 2€/30 minut, cca 3€/hodina, cca 5€/2 hodiny), konferenční místnost, koutek s TV se satelitním příjmem, zrenovovaná vnitřní klimatizovaná restaurace, kavárna, snackbar na pláži (10:00-01:00), taverna u pláže (10:00-17:00), prádelna (za poplatek), rozlehlá zahrada, parkoviště. Osušky na pláž za poplatek (cca 2€/týden + vratná záloha cca 10€/osuška). Wifi v areálu hotelu zdarma (recepce, většina pokojů, bar u pláže).

Sport a zábava: bazén, dětský bazén, venkovní jacuzzi pro 4-5 osob (zdarma), slunečníky a lehátka u bazénu i na pláži (zdarma), prostorné dětské hřiště, veřejné WC a sprchy, 2 tenisové kurty (zdarma, zapůjčení 2 raket a míčku cca 2€/hodina), fitcentrum (zdarma), kulečník (za poplatek cca 2€/hra), zahradní šachy (zdarma), stolní tenis (zdarma), karetní salónek, herna pro děti s elektrickými hrami (za poplatek). Vodní sporty na pláži, cca 150 m (za poplatek) a kurzy potápění cca 500 m (za poplatek). Hotel organizuje během dne obvykle v hlavní sezóně animační programy (v cizím jazyce) a téměř každý večer pořádá velmi pěkné zábavné programy a večírky (v cizím jazyce, obvykle v Kirki plážovém baru).

Doporučujeme: Hned u moře a pláže

Stravování: polopenze

formou polopenze. Snídaně i večeře - bufet.

Ubytování: hotel ****

v areálu je celkem 185 pokojů (1-, 2 lůžkové s možností jedné přistýlky a pokoje pro rodiny typu superior s palandou pro děti). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací (v provozu obvykle od 10. 06. do 10. 09. - v hlavní budově jen v určitých časových intervalech - obvykle od 14:00 do 03:00, v ostatních budovách obvykle bez časového omezení), fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem, malou chladničkou, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady, na bazén nebo s bočním či přímým výhledem na moře. Boční a přímý výhled na moře a na bazén jsou za příplatek - viz ceny na našem webu. Pokoje s palandou jsou situované převážně v přízemí v hlavní budově, mají terásku a výhled do zahrady. Trezor na pokoji (za poplatek cca 20€/týden, cca 35€/11-12 dnů). Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Hotel akceptuje ubytování s malým psem (pouze na zpětné přepotvrzení).