Nei Pori - Maria

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Nei Pori - Maria

Poloha: Oblíbený dům Maria s dobrou polohou se nachází na poměrně klidném místě letoviska Nei Pori, jen 300 metrů od písečné pláže.

Popisy pokojů : Studio Studia Maria pro 2 – 3 osoby mají obývací ložnici s kuchyňským koutem, koupelnu se sprchovým koutem a WC, balkón. V obývací ložnici je jedno poměrně úzké dvoulůžko a jedno oddělené lůžko. Apartmán Apartmány Maria pro 4 – 6 osob se skládají ze dvou samostatných ložnic, v nichž je jedno francouzské dvoulůžko a jedno samostatné lůžko, mají oddělený kuchyňský kout, koupelnu se sprchovým koutem a WC, balkón. Jsou vhodné pro ubytování až čtyř dospělých osob a dvou malých dětí.

Stravování: vlastní

bez stravy, možnost dokoupení polopenze, snídaně kontinentální, večeře servírované s možností výběru

Ubytování: apartmán

Vybavení hotelu : Třípatrový, dobře udržovaný objekt má pohodlné byty s velkými balkóny a díky úrovni služeb je zejména stálými klienty velmi žádaný. Ve většině pokojů je možnost zapojení klimatizace za poplatek, doporučujeme uvést požadavek na klimatizaci při rezervaci zájezdu.

Studia Maria pro 2 – 3 osoby mají obývací ložnici s kuchyňským koutem, koupelnu se sprchovým koutem a WC, balkón. V obývací ložnici je jedno poměrně úzké dvoulůžko a jedno oddělené lůžko.
Apartmány Maria pro 4 – 6 osob skládají ze dvou samostatných ložnic, v nichž je jedno francouzské dvoulůžko a jedno samostatné lůžko, mají oddělený kuchyňský kout, koupelnu se sprchovým koutem a WC, balkón. Jsou vhodné pro ubytování až čtyř dospělých osob a dvou malých dětí.