2016 Řecko - Kamena Vourla - hotel Alma***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

2016 Řecko - Kamena Vourla - hotel Alma***

Kouzelné městečko Kamena Vourla se rozprostírá na jižním pobřeží zálivu Maliakos. Nachází se na krásném místě mezi horami a mořem pouhých 160 km od hlavního města ATHÉNY. Od druhého největšího řeckého ostrova Evia (Evboia) ho dělí Severní Evboiský záliv.
Detailní informace o letovisku Kamena Vourla

I když je v Řecku známým a vyhledávaným místem, je pro českého turistu neznámá. A přece může nabídnout vše, co si může člověk od ideálního místa na dovolené přát. Díky své poloze, klimatu a horkým, léčivým pramenům je atraktivní po celý rok. Snoubí se zde moře s nekonečnými plážemi, hory a termální prameny. Léčivá voda vytéká ze srdce pohoří Knimida, které leží v těsné blízkosti letoviska a tvoří jeho nádhernou kulisu. Tato kombinaceje výjimečná.

Obrovskou výhodou tohoto letoviska je jeho malá vzdálenost od nejznámějších a nejvyhledávanějších míst v Řecku: Thermopyly (30 km), Delfy se slavnou starořeckou věštírnou (110 km), hlavní město Athény (160 km), kláštery Meteora (185 km). Snadno dostupný je také blízký ostrov Skiatos , Skopelos a souostroví Lichadonisia tvořené patnácti malými, téměř nedotčenými ostrůvky jímž se říká „řecké Seychely". Všechna tato místa můžete navštívit individuálně nebo v rámci fakultativních výletů.

Podél pobřeží celého letoviska se táhne hlavní třída lemovaná obchůdky, bary, malebnými tavernami s vynikající řeckou kuchyní, kavárnami a cukrárnou s lahodnými místními sladkostmi. Rodiny s dětmi jistě potěší místní lunapark. Milovníci aktivní dovolené ocení jachetní přístav s půjčovnou motorových loděk, na kterých se mohou vydat na blízké ostrůvky.

Kamena Vourla je ideálním místem k prožití příjemné dovolené. Je vhodná k pěší turistice (značené turistické stezky), k procházkám a posezením nad dobrým jídlem a pitím. Prohřáté písečné pláže vybízejí k příjemnému odpočinku během dne, zatímco večery lákají k procházce oživlou promenádou, kde noční život utichá až dlouho po půlnoci. Typická je pohostinnost místních obyvatel a příznivé ceny.
Buďte právě Vy ti první, kteří objeví krásy tohoto malebného letoviska.

Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na chybu publikovaných cen či ternímů. Závazná pro CK i kupujícího je pouze cena uvedena ve SMLOUVĚ O ZÁJEZDU potvrzená pracovníkem CK!

Stravování: snídaně

Snídaně - kontinentální servírovaná.
Možnost dokoupení večeří v řecké taverně ABONA v centru letoviska formou menu 300 Kč/osoba/den.

Doprava: autokarem

NÁSTUPNÍ MÍSTA ZDARMA:
Brno, Břeclav, Bratislava
Praha 450 Kč
Ostrava, Frýdek - Místek, Nový Jičín 350 Kč
Olomouc, Jihlava, Zlín, Kroměříž 250 Kč

Ubytování: hotel ***

POLOHA: plážový hotel s rodinnou atmosférou leží v klidné části letoviska asi 400 m od centra. V blízkosti hotelu najdete několik obchůdků, restaurací a taveren. Poloha hotelu je ideální pro milovníky pěší a cyklo turistiky. Vhodné pro všechny, kteří upřednostňují ubytování v klidném a romantickém prostředí blízko pláže.


VYBAVENÍ: hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace se sluneční terasou, bar, snack bar.


UBYTOVÁNÍ: prostorné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (rozkládací postel) mají vlastní sociální zařízení (WC, sprcha, fén), SAT/TV, telefon, lednici a prostorný balkón se zahradním nábytkem. KLIMATIZACE a WI-FI ZDARMA. Všechny pokoje jsou v patře s bočním výhledem na moře.


PLÁŽ: 0 m od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, plážový servis za konzumaci, 200m od hotelu restaurace CAMINO s plážovým servisem za konzumaci s 10% slevou pro naše klienty