Olympic Beach - Aparthotel STAR

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Olympic Beach - Aparthotel STAR

Poloha: POLOHA: moderní kvalitní ubytování na okraji letoviska Olympic Beach (cca 300 m do centra), cca 120 m od pláže, v blízkosti řada obchůdků, barů a restaurací, do centra Paralia Katarini je možno se dostat pěšky cca 15-ti minutovou procházkou podlém moře nebo místní dopravou či elektrickým silničním vláčkem.

Pláž: PLÁŽ: písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře cca 1200 m od hotelu, podél pláže řada restaurací a barů, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, velký výběr vodních sportů za poplatek, možnost beach volejbalu, u pláže park s dětskými houpačkami a průlezkami.

Vybavení: VYBAVENÍ:  recepce, WI-FI zdarma

Náš názor: NÁŠ NÁZOR: pěkné ubytování s dobrou dostupností k pláži i centru letoviska, ideální pro rodiny s dětmi.

MAPA : Zobrazit místo Olympská riviéra na větší mapě

Upozornění : Příplatky: jednolůžkový pokoj +350,-Kč/noc, polopenze + 320,-Kč/den

Poznámka : Slevy: vlastní doprava - 1500,-Kč, spojení 2 turnusů -1500,-KčCena zahrnuje: dopravu autokarem, 9x ubytování, stravu, služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č.159/99 Sb., pobytové taxyCena nezahrnuje: komplexní pojištění včetně léčebných výloh 30,-Kč/os./den

Stravování: vlastní

STRAVOVÁNÍ : vlastní nebo polopenze podávaná v místním hotelu, snídaně formou bufetu, večeře jednotné menu sestávající z hlavního jídla, salátu, dezertu nebo ovoce (k večeři je podávána bezplatně voda, ostatní nápoje si klienti hradí na místě).

Ubytování: hotel ***

UBYTOVÁNÍ: studia pro 2-3 osoby (jedna ložnice) a 4-5 lůžkové apartmány (2 ložnice) s vlastním soc. zařízením (SWC), kuchyňským koutem, balkónem, SAT-TV a klimatizací (za příplatek 5,- Euro/den).