Olympská riviéra - Leptokaria - studia Anděla

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Olympská riviéra - Leptokaria - studia Anděla

Atraktivní pobytové zájezdy do letoviska LEPTOKARIA - přímo pod Olympem na pobřeží Egejského moře, asi 90 km pod Soluní. Místní mikroklima s minimálními srážkami a stálými teplotami ovzduší je vhodné pro astmatiky a alergiky. Najdete zde mnoho obchodů, restaurací, taveren, trh - nejvybavenější letovisko na Olympské riviéře.
Pláž je písčitá, moře bez ježků.

Doporučujeme: *!!Týden zdarma!! Při zakoupení termínu 8. 6. - 17. 6. čerpáte navíc ZDARMA pobyt od 1. 6. - 10. 6. 2015 a při zakoupení termínu od 15. 9. - 25. 9. čerpáte navíc ZDARMA pobyt od 23. 9. - 1. 10. 2015

Výlety: Olymp + Dion, Soluň + vodní park, Atheny, kláštery Meteora, řecký večer,… Platí se na místě.
Pouze doprava - jedna cesta 1.900,-Kč, obě cesty 3.400,-Kč.

Stravování: vlastní

Vaření v kuchyňkách nebo lze dokoupit – večeře či polopenze, výběr z jídelního lístku, nápoje nejsou v ceně. Stravu lze prodávat i na méně dnů.

Doprava: vlastní

Busem, nástupní místa - základní odjezdová trasa CHRUDIM, PARDUBICE, H. KRÁLOVÉ, HOLICE, V. MÝTO, LITOMYŠL, POLICKA, SVITAVY, LETOVICE, BRNO

CK si vyhrazuje právo změny. Pri skupinách nad 10 osob zastávky dle dohody i mimo trasu.

V případě, že je na jednom nástupním místě méně než 8 cestujících, muže CK změnit zajištení dopravy těchto osob na jiný způsob dopravy nebo na veřejnou hromadnou s nárokem na úhradu jízdenky.

Ubytování: pension

penzion ANDĚLA - 2-3 lůžková studia (možnost 1 přistýlky) s TV a klimatizací (á 4€/den), WiFi, cca 350 m od pláže (cca 7 min. chůze od pláže). Studia jsou v přízemí, 1.a 2. patře.
Přistýlka je většinou na tzv. francouzské posteli (1a půl lůžka).
Studia mají vždy vlastní sociální zařízení a kuchyňku, terasu nebo balkón. Ve studiích nejsou věci osobní a hygienické potřeby, ručníky, mycí a úklidové prostředky, zápalky, žehlička. Lůžka jsou s povlečením. Voda je pitná. Kuchyně jsou vybaveny základním vybavením (lednice, vařič, základní nádobí).