Paralia - Hotel OREA ELENI ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Paralia - Hotel OREA ELENI ***

Poloha: POLOHA: jeden z nejznámějších dominantních hotelů v Paralii nacházející se 120 m od pláže, v blízkosti centra letoviska (cca 200 m) s řadou obchodů, stánků, barů, restaurací i stylových taveren, zlatnických krámků nebo tak typických prodejen kožených výrobků a kožichů.

Pláž: PLÁŽ: písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře cca 120 m od hotelu, podél pláže řada restaurací a barů, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, velký výběr vodních sportů za poplatek.

Vybavení: VYBAVENÍ: recepce, lobby bar, restaurace s vnitřní i venkovní částí (letní terasa), 2 výtahy, malý bazén s lehátky zdarma, Wi-Fi bezplatně v oblasti recepce, lobby a restaurace, před hotelem je park s dětskými prolézačkami a houpačkami.

Náš názor: NÁŠ NÁZOR: velmi oblíbený hotel, vhodný pro všechny věkové kategorie.

MAPA : Zobrazit místo Olympská riviéra na větší mapě

Upozornění : Příplatky: jednolůžkový pokoj + 500,-Kč/noc, příplatek za ubytování v hotelu Orea Eleni Palace + 500,-Kč/os./pobyt - při objednání zájezdu do 28.2.2014, získává klient hotel Orea Eleni Palace BEZ PŘÍPLATKU

Poznámka : Autokarové zájezdy:Slevy: vlastní doprava - 1500,-Kč, spojení 2 turnusů - 1500,-Kč. Příplatky: jednolůžkový pokoj + 500,-Kč/noc, příplatek za ubytování v hotelu Orea Eleni Palace + 400,-Kč/os./pobyt - při objednání zájezdu do 28.2.2014 získává klient hotel Orea Eleni Palace BEZ PŘÍPLATKU! Cena zahrnuje: dopravu autokarem, 9x ubytování, stravu(viz.tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 SB., pobytové taxyCena nezahrnuje: komplexní pojíštění včetně léčebných výloh 30,-Kč/os./den, příplatky viz.tabulkaLetecky:Příplatky: jednolůžkový pokoj + 500,-Kč/noc, příplatek za ubytování v hotelu Orea Eleni Palace + 500,-Kč/os./pobyt - při objednání zájezdu do 28.2.2014, získává klient hotel Orea Eleni Palace BEZ PŘÍPLATKU!Cena zahrnuje: leteckou dopravu, letištní taxy a základní poplatky včetně základního palivového příplatku, transfer z letiště do místa ubytování a zpět, 11/10/7x ubytování, stravu (viz.tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb., pobytové taxyCena nezahrnuje: komplexní pojíštění včetně léčebných výloh 30,-Kč/os./den, příplatky viz.tabulka

POLOHA_NA_MAPE : hotel Orea Eleni www.bontonck.cz

Stravování: polopenze

STRAVOVÁNÍ : polopenze, snídaně formou švédského stolu (výběr: mléko, káva, čaj, džus, pečivo, máslo, 3 druhy džemu, salám, sýr nebo vejce, ovesné vločky ...), servírované večeře podávané formou jednotného menu, přílohy a saláty formou bufetu, dezert nebo ovoce.

Ubytování: hotel ***

UBYTOVÁNÍ: dvoulůžkové pokoje s možností jedno nebo dvou přistýlek s vlastním soc. zařízením (SWC, fén), balkónem, SAT-TV, telefonem, klimatizací (za příplatek 5,- Euro/den) a minibarem (za příplatek 15,- Euro/celý pobyt – v ceně minibaru je 10 nápojů dle vlastního výběru).