Paralia - Hotel OREA ELENI PALACE ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Paralia - Hotel OREA ELENI PALACE ****

Poloha: POLOHA: moderní stylový hotel nacházející se v nové rezidenční klidné části letoviska Paralia, cca 140 m od pláže, do centra letoviska cca 400 m, k hotelu Orea Eleni*** cca 300 m, v blízkosti hotelu je několik restaurací a marketů.

Pláž: PLÁŽ: písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře cca 140 m od hotelu, podél pláže řada restaurací a barů, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, velký výběr vodních sportů za poplatek.

Vybavení: VYBAVENÍ: recepce, bar s posezením v interiéru i na terase, kde je podávána také snídaně, výtah, malý wellness s vířivkou a fittnes – využití po rezervaci na recepci.

Náš názor: NÁŠ NÁZOR: kvalitní ubytování vhodné i pro rodiny s dětmi, doporučujeme včasnou rezervaci.

MAPA : Zobrazit místo Olympská riviéra na větší mapě

Poznámka : Autokarové zájezdy:Slevy: vlastní doprava - 1500,-Kč, spojení 2 turnusů - 1500,-Kč. Příplatky: jednolůžkový pokoj + 500,-Kč/noc, příplatek za ubytování v hotelu Orea Eleni Palace + 400,-Kč/os./pobyt - při objednání zájezdu do 28.2.2014 získává klient hotel Orea Eleni Palace BEZ PŘÍPLATKU! Cena zahrnuje: dopravu autokarem, 9x ubytování, stravu(viz.tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 SB., pobytové taxyCena nezahrnuje: komplexní pojíštění včetně léčebných výloh 30,-Kč/os./den, příplatky viz.tabulkaLetecky:Příplatky: jednolůžkový pokoj + 500,-Kč/noc, příplatek za ubytování v hotelu Orea Eleni Palace + 500,-Kč/os./pobyt - při objednání zájezdu do 28.2.2014, získává klient hotel Orea Eleni Palace BEZ PŘÍPLATKU!Cena zahrnuje: leteckou dopravu, letištní taxy a základní poplatky včetně základního palivového příplatku, transfer z letiště do místa ubytování a zpět, 11/10/7x ubytování, stravu (viz.tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb., pobytové taxyCena nezahrnuje: komplexní pojíštění včetně léčebných výloh 30,-Kč/os./den, příplatky viz.tabulka

Stravování: polopenze

STRAVOVÁNÍ : polopenze, snídaně formou švédského stolu (výběr: mléko, káva, čaj, džus, pečivo, máslo, 3 druhy džemu, salám, sýr nebo vejce, ovesné vločky ...) – podávané přímo v hotelu Orea Eleni Palace****, servírované večeře podávané formou jednotného menu, přílohy a saláty formou bufetu, dezert nebo ovoce v hotelu Orea Eleni*** (cca 250 m).

Ubytování: hotel ****

UBYTOVÁNÍ: dvoulůžkové pokoje s možností jedno nebo dvou přistýlek s vlastním soc. zařízením (SWC, fén), balkónem, LCD-TV, telefonem, klimatizací zdarma a malou ledničkou zdarma, Wi-Fi bezplatně v celém hotelu.