Paralia - Hotel OREA ELENI PALACE ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Paralia - Hotel OREA ELENI PALACE ****

Poloha: moderní stylový hotel nacházející se v nové rezidenční, klidné části letoviska Paralia, cca 140 m od pláže, do centra letoviska cca 400 m, k hotelu Orea Eleni*** cca 300 m, v blízkosti hotelu je několik restaurací a marketů. Nový Aquapark cca 800 m od hotelu!

Pláž: písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře cca 140 m od hotelu, podél pláže řada restaurací a barů, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, velký výběr vodních sportů za poplatek

písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře cca 140 m od hotelu, podél pláže řada restaurací a barů, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, velký výběr vodních sportů za poplatek.

Vybavení: recepce, bar s posezením v lobby a na terase, kde je podávána také snídaně, výtah, malý wellness s vířivkou a fitness - využití po rezervaci na recepci

Náš názor: kvalitní ubytování vhodné i pro rodiny s dětmi, doporučujeme včasnou rezervaci

Pobytová akce : HOTEL OREA ELENI PALACEUbytování - dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek (rozkládací gauč) s vlastním soc. zařízením (SWC, fén), balkónem, LCD-TV, telefonem, klimatizací zdarma a malou ledničkou zdarma, Wi-Fi bezplatně v celém hoteluVybavení - recepce, bar s posezením v lobby a na terase, kde je podávána také snídaně, výtah, malý wellness s vířivkou a fitness - využití po rezervaci na recepci. Vzdálenost od hotelu Orea Eleni*** cca 300 m, v blízkosti hotelu je několik restaurací a marketů. Nový Aquapark cca 500 m od hotelu!

MAPA : Zobrazit místo Olympská riviéra na větší mapě

Upozornění : Příplatky: jednolůžkový pokoj + 600,-Kč/noc, příplatek za ubytování v hotelu Orea Eleni Palace + 500,-Kč/os./pobyt - při objednání zájezdu do 29.2.2016 získává klient hotel Orea Eleni Palace BEZ PŘÍPLATKU!

Poznámka : Autokarové zájezdy:Cena zahrnuje: dopravu autokarem, 9/10 x ubytování, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb., pobytové taxyCena nezahrnuje: komplexní pojíštění včetně léčebných výloh a storna 30,-Kč/os./den, příplatky viz tabulkaLetecké zájezdy:Cena zahrnuje: leteckou dopravu, letištní taxy a základní poplatky, transfer z letiště do místa ubytování a zpět, 10/11 x ubytování, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb., pobytové taxyCena nezahrnuje: komplexní pojíštění včetně léčebných výloh a storna 30,-Kč/os./den, příplatky viz tabulka

Stravování: polopenze

polopenze, snídaně formou švédského stolu podávaná přímo v hotelu Orea Eleni Palace****, servírované večeře podávané formou jednotného menu, přílohy a saláty formou bufetu, dezert nebo ovoce v hotelu Orea Eleni*** (cca 300 m). 1 x týdně hotel pořádá barbecue večeři.

polopenze, snídaně formou švédského stolu podávaná přímo v hotelu Orea Eleni Palace****, servírované večeře podávané formou jednotného menu, přílohy a saláty formou bufetu, dezert nebo ovoce v hotelu Orea Eleni*** (cca 300 m). 1 x týdně hotel pořádá barbecue večeři.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek (rozkládací gauč) s vlastním soc. zařízením (SWC, fén), balkónem, LCD-TV, telefonem, klimatizací zdarma a malou ledničkou zdarma, Wi-Fi k dispozici v lobby a na terase hotelu (není k dispozici na pokojích)