Rethymnon - Adelianos Kampos - Jo-An Beach ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rethymnon - Adelianos Kampos - Jo-An Beach ****

Prostorné rodinné pokoje a mezonety. 1x týdně řecký folklórní večer. obchody a restaurace v bezprostřední blízkosti hotelu.

Poloha: možnosti pro nakupování a zábavu v bezprostřední blízkosti hotelu (cca 50 m). Centrum letoviska Rethymnon cca 7 km. Autobusová zastávka nedaleko hotelu. Letiště Heraklion cca 72 km.

Pláž: přímo na oblázkovo – písečné pláži s pozvolným vstupem do moře (vhodné boty do vody). Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: 90 ubytovacích jednotek rozdělených do hlavní budovy a více vedlejších budov. Přijímací prostor s recepcí, koutek se satelitní TV, lobby bar a restauraci. Ve venkovním areálu sladkovodní bazén a plážový snack bar. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: hotel pořádá 1x týdně řecký folklórní večer a diskotéku. Za poplatek: biliár a různé vodní sporty na pláži.

Internet : WiFi ve všech prostorách zdarma.

Pro děti : vestavěný dětský bazén, dětské hřiště, dětská postýlka (na vyžádání, zdarma), dětské židličky v restauraci.

místní kategorie: A;
platba kartou: VISA, MasterCard, Diners.

Stravování: polopenze

polopenze nebo all inclusive. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. Při objednání all inclusive navíc obědy formou bufetových stolů. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje u bazénu od 11.00 do 23.00 h. Káva, čaj a zákusky od 11.30 do 17.30 h. a od 18.00 do 19.00 h. Zmrzlina od 11.30 do 12.30 h. a od 15.30 do 17.30 h., snacky od 11.30 do 12.30 h. a od 16.00 do 17.00 h. 30% sleva na koktejly. Povinnost nosit plastikové náramky.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (B2A/B3A): kombinace obývací ložnice. Chladnička, set pro přípravu kávy a čaje, varná konvice, telefon, trezor k pronajmutí (cca 2 €/den), sat. TV, klimatizace, župany, pantofle, fén, vana nebo sprcha, WC, balkon nebo terasa, strana do zahrady. Joker pokoje (B2S/E2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi. Rodinné pokoje (B2B/B3B/B4B): cca 40 m2, 2 místnosti - kombinace obývacího pokoje a samostatná ložnice, vana, jinak stejné vybavení jako B2A. Bez určení výhledu. Rodinné pokoje (B2C/B3C/B4C/B5C): cca 55 m2, 2 samostatné ložnice, 1 obývací pokoj, některé v mezonetovém stylu, jinak stejné vybavení jako B2A. Bez určení výhledu.