Rethymnon - Adelianos Kampos - Maravel Land ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rethymnon - Adelianos Kampos - Maravel Land ***+

Menší, příjemný hotel oblíbený u českých klientů. 1x týdně řecký večer. Prostorné rodinné pokoje.

Poloha: restaurace a bary cca 50 m od hotelu, letovisko Rethymnon cca 7 km. Adelianos Kampos je součastí letoviska Rethymnon. Zastávka autobusu za hotelem. Transfer z letiště cca 120 min.

Pláž: přímo na oblázkovo – písečné pláži. Lehátka a slunečníky za poplatek. Snack bar s terasou. Vhodné boty do vody.

Vybavení: 63 pokojů, ve 4 budovách. V první budově naleznete recepci s internetovým koutkem a WiFi (obojí za poplatek), v poslední budově koutek se sat. TV, restauraci a bar. V zahradě naleznete bazén s vestavěným bazénem pro děti. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : za poplatek: stolní tenis, biliár, tenis (v hotelu smartline Rethymno Residence), vodní sporty na pláži.

Zábava : 1x týdně dle počasí řecký večer nebo diskotéka.

Místní kategorie hotelu : B.

Wellness tip : masáže za poplatek.

Pro děti : vestavěný dětský bazén, dětské hřiště, dětská postýlka (na vyžádání, zdarma), židličky v restauraci.

Upozornění : během říjnových pobytů je k dispozici pouze německy či anglicky hovořící delegát na telefonu. Tento pobyt je bez česky hovořícího delegáta; na tento pobyt se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek označené kódem "YCZE".

Stravování: polopenze

polopenze nebo all inclusive. Snídaně a večeře formou bufetových stolů.

All Inclusive : při objednání all inclusive navíc obědy formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 11:00 do 22:00 h. Snacky od 11:00 do 17:00 h. (mimo dobu obědu). Zmrzlina od 11.00 do 12:30 h. a od 14:30 do 16:00 h. Káva, čaj a pečivo od 16:00 do 17:00 h. Předem je možné si objednat pozdní večeři, popř. brzkou snídani. Na vyžádání vegetariánská strava.

Ubytování: hotel ***+

dvoulůžkové pokoje (1A/2A/3A): s vanou, WC, fénem, telefonem, kabelovou TV, trezorem k pronajmutí, chladničkou, klimatizací (za poplatek) a balkonem nebo terasou. Strana do krajiny. Dvoulůžkové pokoje (2B): stejné vybavení jako 1A/2A/3A, ovšem balkon s bočním výhledem na moře. Rodinné pokoje (2C/3C/4C): kombinace obývací ložnice, 1 samostatná ložnice, 1 koupelna, rozloha 50 m2, jinak jako 1A/2A/3A.