Rethymnon - Adelianos Kampos - Maravel Land ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rethymnon - Adelianos Kampos - Maravel Land ***+

Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Hotel nabízí mnoho různých služeb a zařízení, které zajišťují příjemný pobyt. Patří k nim mimo jiné přístup k internetu, WiFi, restaurace, bar, TV místnost a budící služba. Věci denní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek).

Vybavení: Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Hotel nabízí mnoho různých služeb a zařízení, které zajišťují příjemný pobyt. Patří k nim mimo jiné přístup k internetu, WiFi, restaurace, bar, TV místnost a budící služba. Věci denní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek).

Sport a zábava: Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou využít i terasu, terasu s přímým sluncem, lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar s možností drobného občerstvení. Hotel nabízí několik možností venkovních aktivit, mimo jiné hru boccia a plážový vojbal, za poplatek jízdu na kole/horském kole, tenis a jízdu na koni. Hosté hotelu mají s fitness studiem a šipkami a zpoplatněným stolním tenisem a kulečníkem na výběr ze široké nabídky sálových sportů. Wellness zóna se saunou nabízí příjemné uvolnění po dlouhém dni. K nabídce patří i zpoplatněné procedury, jako jsou spa a masáže. K zábavním zařízením patří i diskotéka.

UPOZORNĚNÍTento pobyt je bez česky hovořícího delegáta.Na tento pobyt se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek označené kódem "YCZE".

Zdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování: all inclusive

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Připravit je možné také speciální jídla, například vegetariánská jídla. Hotel nabízí také možnost občerstvení. Rozlévají se nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Ubytování: hotel ***+

Vybavení pokoje : Rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve speciálních pokojích pro rodiny. Všechny pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Většina ubytovacích jednotek má balkón nebo terasu. Některé pokoje mají částečný výhled na moře. V pokojích se nachází oddělené ložnice. K dispozici je také sejf. Ke zpříjemnění pobytu slouží lednička a mini lednička. Součástí základní výbavy ubytovacích jednotek je také připojení k internetu, telefon, televize a rádio. V koupelně je sprchový kout, vana a vysoušeč vlasů.