Rhodos - Hotel Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa *****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rhodos - Hotel Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa *****

Dovolená v luxusním hotelovém komplexu, který se nachází v krásné zátoce na pobřeží Egejského moře. Dopřejte si luxusní pokoje s vířivkou a nechte se rozmazlovat ve SPA centru. Dovolená pro náročnou klientelu.

Popis:

Luxusní hotelový komplex s překrásným výhledem na moře a zahradu svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí a směnárnou, několik restaurací a barů, obchůdky, minimarket, konferenční prostory, bezpečnostní schránky, kadeřnictví, několik venkovních bazénů, vnitřní bazén, dětský bazén (lehátka a slunečníky zdarma) a dětské hřiště.



Poloha:

Hotelový komplex se nachází na klidném místě v letovisku Ixia. Nejbližší restaurace, bary a obchůdky jsou cca 400 m a zastávka autobusu cca 50 m od hotelu. Do centra starobylého města Rhodos jsou to cca 3 km. Vzdálenost od letiště je cca 12 km. Letovisko je zvláště vhodné pro milovníky windsurfingu, vodních lyží a kitesurfingu.



Pláž:

Písčito-oblázková pláž se strmějším vstupem do moře, barovým servisem a sprchami (lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma) se nachází cca 100 m od hotelu, od kterého je oddělena místní komunikací s podchodem.



Sport a zábava:

Hotel pro své hosty pořádá denní i večerní animační programy. Zdarma basketbal, šipky, fitness, stolní tenis, tenis a volejbal. Za poplatek kulečník, minigolf a služby lázeňského centra. Na pláži nabídka vodních sportů za poplatek.



Executive family suite pro 2-4 osoby:

Velmi prostorný pokoj s ložnicí a obývací části má navíc
vlastní bazének a výhled na moře.



Internet:

V lobby i na pokojích je Wi-Fi připojení zdarma, internetový koutek je k dispozici zdarma.




    Stravování: snídaně

    Snídaně, polopenze nebo plná penze (snídaně formou bufetu, oběd formou servírovaného menu, večeře – předkrmy, saláty a dezerty formou bufetu, hlavní chod formou servírovaného menu).

    Ubytování: hotel *****

    Junior suite pro 2-4 osoby:

    Stejně vybaveny jako pokoje Deluxe, jsou však mnohem prostornější, mají výhled na moře a některé mají vlastní bazének.



    Pokoje Deluxe:

    Elegantně zařízené klimatizované pokoje s výhledem na moře nebo s částečným výáhledem na moře mají koupelnu s vířivkou, sprchou a WC, servis pro přípravu kávy a čaje vysoušeč vlasů, telefon, SAT-TV, minibar (za poplatek), bezpečnostní schránku a balkon nebo terasu a mohou být také se soukromým bazénkem. Na vyžádání možno zajistit dětskou postýlku zdarma.