Rhodos - Hotel Grecian Fantasia Resort ***

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rhodos - Hotel Grecian Fantasia Resort ***

Užijte si pohodovou dovolenou a poznejte krásy ostrova Rhodos díky skvělé poloze tohoto rodinného hotelu. S dětmi můžete navštívit oblíbený Water Park s tobogány, nedaleký Lunapark, podniknout výlet do města Rhodos nebo využít bohaté nabídky vodních sportů na pláži.

Popis:

Menší rodinný hotel svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, restaurací a barem, bezpečnostní schránky a pěkný bazén s oddělenou částí pro děti (lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma).



Poloha:

Hotel se nachází ve velmi oblíbeném prázdninovém letovisku Faliraki, nejbližší restaurace, bary a obchůdky jsou cca 200 m. Do centra Faliraki s rušným nočním životem a spoustou nákupních možností je cca 500 m, do hlavního města Rhodos cca 12 km a na letiště cca 15 km.



Pláž:

Písčitá pláž s pozvolný vstupem do moře, se sprchami, barovým servisem a WC (lehátka a slunečníky za poplatek) je cca 400 m od hotelu, od kterého je oddělena místní komunikací.



Sport a zábava:

Přímo v hotelu kulečník, masáže a elektronické hry za poplatek. Na pláži naleznete širokou nabídku vodních sportů. Water Park s tobogány a skluzavkami je cca 2 km od hotelu a Lunapark pro děti je cca 5 min. chůze od hotelu. Letovisko patří mezi nejživější letoviska na ostrově, je dokonce nazýváno „rhodské Las Vegas“ a je hojně vyhledáváno mladou generací. Nabízí nespočet restaurací, taveren, barů, klubů a diskoték. Naleznete tu však i klidná místa, která jsou ideální pro strávení rodinné dovolené. 



Internet:

V lobby hotelu je možné využít WIFi připojení nebo internetový koutek za poplatek. 




    Stravování: polopenze

    Polopenze formou bufetu.

    Ubytování: hotel ***

    Klimatizované pokoje (klimatizace za poplatek) mají koupelnu se sprchou nebo s vanou a WC, SAT-TV s jedním českým programem, bezpečnostní schránku (za poplatek), miniledničku a balkon. Na vyžádání je možno zajistit dětskou postýlku na recepci hotelu zdarma.



    Rodinné pokoje pro 2-5 osob:

    Jsou vybaveny stejně jako pokoje standardní a skládají se ze dvou oddělených ložnic a obývacího koutku.