Rhodos - Lindian Village *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rhodos - Lindian Village *****

Poloha: Lindia Village je luxusní 5* hotel, který se nachází na soukromé pláži v tradiční vesničce Lardos, uprostřed vodních toků a svěžích zahrad tropických a domorodých květin a stromů, přibližně 60 km od letiště Rhodos. Centrum vesnice Lardos je vzdáleno cca 3 km, zde na Vás čeká mnoho stravovacích a nákupních možností. Hotel je velice vhodný pro rodiny s dětmi.

Pláž: Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Plážový servis – osušky, lehátka a slunečníky zdarma. Na pláži se mnohou hosté osvěžit v plážovém baru.

Sport a zábava: Venkovní a vnitřní bazény, tenisové kurty, posilovna, jóga, sauna, vířivka, Spa centrum, vodní sporty, dětský bazén, dětské hřiště, mini club.

Poznámka: Od 1.1.2018 vychází v platnost zavedená pobytová taxa, která se platí na recepci v hotovosti v den příjezdu - částka se pohybuje od 0,5 - 4 EUR/pokoj/noc dle kategorie ubytování. Výše poplatku se může během roku měnit. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do celkové ceny zájezdu.

Stravování: polopenze

Snídaně / Polopenze

Ubytování: hotel *****

Vybavení hotelu: Hosté mají k dispozici prostornou vstupní halu s 24 hodinovou recepcí a směnárnou, výtahy, společenskou místnost, internetový koutek (za poplatek), autopůjčovnu, Wi-Fi připojení je ve společných prostorech k dispozici zdarma, restaurace, bary. Ve venkovním areálu se nachází několik bazénu, mezi ně také patří dětský bazén. Mimo jiné pro děti hotel nabízí dětské hřiště, mini club a na vyžádání hlídání dětí – za poplatek. Ke sportovnímu vyžití a k relaxaci mohou klienti využívat zdarma posilovnu, vnitřní bazén, 3x týdně jógu, saunu nebo vířivku. Za poplatek tenisové kurty s osvětlením a vodní sporty. V hotelu se nachází Spa centrum, které zahrnuje kadeřnické služby, kosmetické procedury, masáže a další léčebné procedury – vše za poplatek.

Vybavení pokoje: Ubytování je standardně nabízeno ve dvoulůžkových pokojích typu Economy bez možnosti přistýlky. Za příplatek je možný dvoulůžkový pokoj s výhledem do zahrady, zde je možnost jedné přistýlky (pro dítě nebo dospělou osobu). Hotel nabízí také možnost ubytování v tzv. rodinných pokojích, možnost až dvou přistýlek (pro děti). K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení (vana nebo sprchový kout, toaleta a fén), klimatizace, telefon, trezor (za poplatek), SAT/TV, Wi-Fi připojení zdarma, mini bar a balkon.