Rhodos - Mitsis Lindos Memories Beach Resort (only Adults) *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rhodos - Mitsis Lindos Memories Beach Resort (only Adults) *****

Poloha: Luxusní plážový hotel, který se nachází v blízkosti malebné vesničky Lindos, je vynikající volbou pro páry, které chtějí zažít výjimečný zážitek ze své dovolené na krásném ostrově Rhodos. Známé letovisko Lindos je vzdálené od hotelu cca 2,5 km. Autobusová zastávka se nachází v těsné blízkosti hotelu. Letiště Rhodos je vzdáleno od hotelu 54 km. Hotel je možný pouze pro dospělé osoby (od 16 let).

Pláž: Hotel se nachází přímo u vlastní písečné pláže. Pláž má velmi pozvolný vstup do moře. Plážový servis – lehátka a slunečníky k dispozici zdarma.

Sport a zábava: Posilovna, stolní tenis, vířivka, venkovní bazén, biliard a Spa centrum za poplatek, 1x týdně tradiční řecký večer s živou hudbou a BBQ.

Poznámka: Od 1.1.2018 vychází v platnost zavedená pobytová taxa, která se platí na recepci v hotovosti v den příjezdu - částka se pohybuje od 0,5 - 4 EUR/pokoj/noc dle kategorie ubytování. Výše poplatku se může během roku měnit. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do celkové ceny zájezdu.

Stravování: polopenze

POLOPENZE
Polopenze zahrnuje snídaně formou bufetu a večeře formou bufetu nebo výběrem z menu. Při večeři si každý klient hradí nápoje extra.

Ubytování: hotel *****

Vybavení hotelu: Hosté mají k dispozici vstupní halu s 24 hodinovou recepcí, internetové Wi-Fi připojení je zdarma ve veřejných prostorech hotelu, vysokorychlostní internetové Wi-Fi připojení je za příplatek, společenskou místnost s TV, knihovnu, mini market, 2 restaurace (1 hlavní restaurace a 1 ala carte restaurace), bar, posilovnu. Ve venkovním areálu mohou klienti využívat bazén, vířivku, lehátka a slunečníky k dispozici zdarma. Za poplatek mohou hosté využívat služby prádelny a autopůjčovnu.

Vybavení pokoje: Ubytování je nabízeno ve standardních dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky, za příplatek možný pokoj s přímým výhledem na moře. Na vyžádání je možné ubytování v tzv. Suite pokojích, zde je možnost až dvou přistýlek. K vybavení každého pokoje patří vlastní soc. zařízení (koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, toaleta a vysoušeč vlasů), klimatizace, minibar, internetové Wi-Fi připojení zdarma, župan, trezor, SAT/TV, telefon, příslušenství na přípravu kávy a čaje a balkon nebo terasa.