Rhodos - Mitsis Rodos Maris *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rhodos - Mitsis Rodos Maris *****

Poloha: Hotel je situován na jihovýchodním pobřeží ostrova Rhodos. V roce 2011 byl celý hotel zrekonstruován. Vesnička Kiotari je vzdálena cca 1 km od hotelu, zde jsou k dispozici nákupní možnosti. Centrum města Lindos se nachází cca 12 km od hotelu. Je to ideální volbou pro rodiny s dětmi, kterým hotelový řetězec věnuje speciální pozornost. Letiště Diagoras je vzdáleno 50 km.

Pláž: V těsné blízkosti hotelu se nachází písečno – oblázková pláž. Pláž má pozvolný přístup do moře, tudíž vhodné pro děti i neplavce. Lehátka a slunečníky mohou hosté využívat zdarma. Osušky k zapůjčení na vratnou kauci.

Sport a zábava: Tenisové kurty, stolní tenis, šipky, volejbal, vodní gymnastika, aerobic, venkovní bazény, vnitřní bazén, Spa centrum, dětský bazén se skluzavkami, dětské hřiště, zábavné programy.

Poznámka: Od 1.1.2018 vychází v platnost zavedená pobytová taxa, která se platí na recepci v hotovosti v den příjezdu - částka se pohybuje od 0,5 - 4 EUR/pokoj/noc dle kategorie ubytování. Výše poplatku se může během roku měnit. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do celkové ceny zájezdu.

Stravování: all inclusive

All inclusive
All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře, lehké občerstvení mezi hlavními chody, rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje v čase a místech určených hotelem.

Ubytování: hotel *****

Vybavení hotelu: Hosté mají k dispozici prostornou vstupní halu s 24 hodinovou recepcí, několik restaurací, barů, kavárnu, Wi-Fi připojení v lobby a v jedné z restaurací zdarma, za příplatek je možné vysokorychlostní Wi-Fi připojení, mini market, vnitřní bazén. Ve venkovním areálu se nacházejí 3 bazény a jeden dětský bazén se skluzavkami. Osušky na pláž a k bazénu jsou k zapůjčení za vratnou kauci. K vybavení patří ještě tenisové kurty, stolní tenis, šipky, volejbal, vodní gymnastika, aerobic, Spa centrum, dětské hřiště, zábavné programy.

Vybavení pokoje: Ubytování je nabízeno ve dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky (pro dítě nebo dospělou osobu) nebo za příplatek a na vyžádání v pokojích typu bungalov, které mají možnost dvou přistýlek (pouze pro děti), hotel má v nabídce také na vyžádání a za poplatek tzv. rodinné pokoje, zde je možnost ubytovat až 4 dospělé osoby. K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení (koupelna s vanou či sprchovým koutem, toaleta a fén), individuální klimatizace, telefon, SAT/TV, minibar, trezor (za poplatek), zařízení pro přípravu kávy nebo čaje a balkon nebo terasu.