Sidari - hotel Sidari Alkion ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sidari - hotel Sidari Alkion ***

Poloha: velmi pěkný hotel s přátelskou atmosférou se nachází v klidnější části Sidari, cca 300 metrů od živého centra letoviska a 180 metrů od hlavní pláže s pozvolným vstupem do moře.

Pláž: písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 180 m od hotelu.

Sport a zábava: Zábava : hotel pořádá zábavní večery – řecký večer, bingo, karaoke a další. Na pláži v Sidari široká nabídka vodních sportů. Autobusová zastávka před hotelem – přímé spojení do hlavního města nebo letovisek v severní části ostrova.

Pro děti: Dětská cena platí pro dítě ubytované na 3. lůžku. Děti do 2 let (bez nároku na lůžko a služby) jsou ZDARMA.

nas_tip : Příjemný hotel s kvalitními službami v klidné části letoviska Sidari, přesto však na dosah živého centra letoviska s řadou barů, hospůdek a taveren.

Stravování: polopenze

polopenze formou bufetu je podávaná v příjemné klimatizované hotelové restauraci. Možnost anglické snídaně za příplatek.

Polopenze

Doprava: letecky

Letecky

Svozová místa : Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice).

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu : recepce s trezory pro hosty, bazén s oddělenou dětskou částí s lehátky a slunečníky zdarma, bar u bazénu, dětské hřiště, obchod se šperky a suvenýry, výtah. Wifi ve společných prostorách zdarma.

dvoulůžkové pokoje s balkonem mají možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, SAT-TV, klimatizaci zdarma, ledničku a fén.