Studia Athina

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Studia Athina

Pláž: 250 m | ZDARMA: Wi-Fi, lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Moderně a vkusně zařízená studia Athina s rodinnou atmosférou leží v zahradě vzdálené 250 m od pláže v letovisku Argassi. Pouhých 100 m od ubytování se nacházejí první obchůdky, restaurace a tradiční taverny živého letoviska. V recepci je k dispozici zdarma Wi-Fi a u bazénu jsou lehátka se slunečníky. Pro děti je připraven dětský koutek. Díky pozvolnému vstupu do moře a mělké vodě jsou studia vhodná i pro neplavce a rodiny s dětmi. Nedaleké hlavní město Zakynthos, kam se můžete vydat za poznáním, nákupy a zábavou, je dostupné autobusovými linkami.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: vlastní

Bez stravy: Vlastní strava nebo v místních tavernách. Na místě možnost dokoupení snídaní v snack baru u bazénu.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: studia

Dvoulůžková studia s možností přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), TV, kuchyňský kout, lednice, vlastní sociální zařízení, balkon nebo terasa. Možnost klimatizace (poplatek cca 8 eur/den), trezor (poplatek cca 2 eur/den).