Studia Gela

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Studia Gela

Pláž: 100 m • písečná | ZDARMA: lednice • kuchyňský kout • TV/SAT • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Areál studií Gela složený ze 3 budov se nachází v pěkné udržované zahradě, pouhých 100 m od krásné písečné pláže v oblíbeném letovisku Sidari. Nedaleko se nachází světově proslulý Canal d’Amour („zátoka lásky“), jehož písečné útesy patří mezi nejfotografovanější místa na ostrově. Studia jsou umístěna v klidné části letoviska, ale zároveň v dosahu nákupních možností, restaurací, barů a typicky řeckých taveren. Součástí komplexu je také recepce (otevřená pouze v denních hodinách), bazén s oddělenou dětskou částí se slunečníky a lehátky zdarma, houpačky pro děti, společenská místnost a parkoviště. Doporučujeme všem věkovým kategoriím, především milovníkům koupání a noční zábavy, ale i těm, kteří chtějí podnikat výlety do okolí a poznávat krásy ostrova Korfu.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: vlastní

Bez stravy: Vlastní strava nebo v místních tavernách.
Polopenze: Možnost dokoupení servírovaných snídaní a večeří v nedaleké restauraci.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: studia

Prostorná moderně zařízená dvoulůžková studia s možností 1 přistýlky, klimatizace (6 €/den), kuchyňský kout, lednice, rychlovarná konvice, TV, koupelna a balkon.