Studia Moscha

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Studia Moscha

Pláž: 30 m • písečná | ZDARMA: lednice • kuchyňský kout ve studiu • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Typicky řecká studia Moscha (Faliraki, Rhodos, Řecko), nově pouze pro dospělé osoby, si nemohla vybrat lepší polohu. Z jedné strany nabízí ve vzdálenosti pouhých 30 m sousedství nádherné písečné pláže a z druhé strany společnost prostorného bazénu se slunečníky a lehátky zdarma. Rodinná atmosféra, kterou pocítíte hned při vstupu do zrenovované recepce s televizním koutkem, barem a snack barem, vás bude provázet celým vaším pobytem. Pro ty, co potřebují zůstat v kontaktu se světem i během dovolené, je v snack baru zdarma Wi‑Fi. Do centra Faliraki, vzdáleného necelých 10 minut chůze, můžete vyrazit za zábavou a nákupy do nespočetného množství obchůdků překypujících suvenýry. Přímo na pláži ve vynikající taverně Victoria můžete ochutnat skvělé kulinářské výtvory, jako je gyros, musaka, tzatziki nebo kalamáry. Ubytování doporučujeme všem, kteří hledají dovolenou v krásném prostředí, a přece v dosahu všeho dění.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: vlastní

STUDIO: Bez stravy: Vlastní nebo v místních tavernách. Možnost dokoupení servírované snídaně.

Pokoje PREMIUM: Snídaně: Kontinentální servírovaná snídaně v ceně.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: studia

Dvoulůžková studia (max. obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace (7 €/den), kuchyňský kout, koupelna a balkon nebo terasa.

Dvoulůžkové pokoje PREMIUM (max. obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace zdarma, koupelna a balkon nebo terasa.