Studia Politis

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Studia Politis

Pláž: 20 m • písečná • místy s oblázky | ZDARMA: klimatizace • lednice • kuchyňský kout • Wi‑Fi

Okolí: Studia Politis mají výhodnou polohu jen 20 m od nádherné písečně‑oblázkové pláže (Kefalos, ostrov Kos, Řecko) s možností pronájmu lehátek a slunečníků. Wi‑Fi připojení je k dispozici zdarma. V sousedství je dostatek restaurací a taveren, ve kterých si na jídelním lístku najdete typická řecká jídla včetně grilovaných specialit a čerstvých ryb. Když vás lenošení na pláži a pálící slunce přestanou bavit, není nic jednoduššího než si vyrazit na výlet do vnitrozemí a seznámit se se životem v tradičních řeckých vesničkách. Letovisko Kefalos nabízí poklidnou dovolenkovou atmosféru pro všechny věkové kategorie. Přes den si můžete užívat krásné koupání a večer si pochutnat na vynikající řecké kuchyni.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: vlastní

Bez stravy: Vlastní nebo v místních tavernách.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: studia

Jednoduše zařízená dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, kuchyňský kout, Wi-Fi, fén, koupelna a balkon nebo terasa.