Apartmány Sunset

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Apartmány Sunset

Pláž: 190 m • písečná | ZDARMA: lednice • kuchyňský kout • TV/SAT • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Apartmánový dům Sunset se nachází v oblíbeném letovisku Malia jen 190 m od krásné široké písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Uzavřený komplex nabízí klid a soukromí, přesto hosté, kteří zatouží po zábavě, nákupech v místních obchůdcích a posezení v tavernách a barech, naleznou živé centrum jen 50 m od ubytování. Dům nabízí recepci s Wi‑Fi připojením zdarma (ve společných prostorách), satelitní TV, kulečník (za poplatek), bar u bazénu a venkovní bazén s oddělenou dětskou částí a lehátky a slunečníky zdarma. Poloha ubytování je ideální i v případě, že jste se rozhodli zapůjčit si motorku nebo auto v místní půjčovně a hodláte navštívit blízké vesničky Mochos, Krasi, minojský palác v Malii, klášter Kera anebo se chcete vydat do vzdálenějších míst tohoto krásného ostrova. Příjemná atmosféra ubytování v blízkosti centra i pláže s nabídkou vodních sportů je zárukou skvělé dovolené. Užijte si řecké pohostinnosti a atmosféry tradičních taveren!

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: vlastní

Bez stravy: Vlastní nebo v místních tavernách.
Snídaně: Možnost dokoupení kontinentální snídaně (dospělá osoba 6 €/den, dítě 2-12 let 4 €/den).

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: apartmán

Prostorná dvoulůžková studia (max. obsazenost 2 dospělé osoby) nebo apartmány se 2 přistýlkami (2 místnosti, max. obsazenost 4 dospělé osoby), individuální klimatizace (9 €/den), lednice, TV, zařízený kuchyňský kout, sejf (10 €/týden), fén, koupelna, balkon nebo terasa.