Tsilivi - Atlantica Eleon Grand and Resort *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tsilivi - Atlantica Eleon Grand and Resort *****

Poloha: Luxusní hotelový komplex Eleon Grand and Resort se nachází přímo na pláži na východní části ostrova Zakynthos u obce Tragaki, asi 3 kilometry od centra letoviska Tsilivi.

First minute :
Do 31.1.2017 SLEVA až 13,7% (při úhradě 100% z ceny zájezdu do 8.2.2017).
Do 31.3.2017 SLEVA až 9% (při úhradě 100% z ceny zájezdu do 8.4.2017).

Popis hotelu : Areál byl vybudován s dodržením ekologických standardů na místě původního olivového háje. Jeho název je odvozen ze starořeckého pojmenování olivovníku, jehož vzrostlé stromy zdobí komplex Eleon i jeho okolí. Poměrně úzká pláž u hotelu je písčito-kamenitá s kameny u vstupu do moře.

Pláž & Bazény : dva velké sladkovodní bazény, bazén pro děti se 4 skluzavkami,
lehátka, slunečníky a osušky u bazénů klientům k dispozici zdarma

Sport & zábava : potápěčské centrum

Sport & zábava all inclusive : tenisové kurty, stolní tenis,
volejbalové a basketbalové hřiště,
fitness

Aktivity pro děti a juniory : 4 skluzavky pro děti, dětský bazén, dětské hřiště,
pro děti od 4 do 12 let zajišťuje miniklub denně pestrý program

Internetové připojení : wifi připojení zdarma

Relaxace & Wellness : Eleon Wellness Spa s vnitřním vyhřívaným bazénem a jacuzzi,
relaxační masáže, hydroterapie, parní lázně,
kosmetické ošetření, kadeřnické služby, manikúra a pedikúra

Popisy pokojů : Dvoulůžkový pokoj výhled do zahrady Interiér 29 m², klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště, LCD TV, telefon, lednička, trezor a balkón nebo terasa. Možnost handicapovaných pokojů na vyžádání. Max. obsazenost 3 dospělí nebo 2 dospělí a 1 dítě. Dvoulůžkový pokoj výhled na moře Interiér 26 m², klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště, LCD TV, telefon, lednička, trezor a balkón nebo terasa. Max. obsazenost 3 dospělí nebo 2 dospělí a 1 dítě. Dvoulůžkový pokoj superior výhled do zahrady Interiér 29 m², klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky formou pohovky, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, LCD TV, telefon, lednička, vybavení pro přípravu kávy a čaje, trezor a balkón nebo terasa. Max. obsazenost 3 dospělí nebo 2 dospělí a 1 dítě. Jednoložnicová rodinná suita výhled na moře Interiér 54 m², klimatizované suity s ložnicí s dvoulůžkem a oddělenou obývací částí se dvěma pohovkami, jídelní stůl se židlemi, koupelna s hydromasážní vanou a WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, LCD TV, telefon, lednička, vybavení pro přípravu kávy a čaje, trezor a balkón nebo terasa. Max. obsazenost 3 dospělí a 1 dítě nebo 2 dospělí a 2 děti. Junior suita výhled na moře Interiér 36 m², klimatizované suity s dvoulůžkem a pohovkou, koupelna s hydromasážní sprchou a WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, LCD TV, telefon, lednička, vybavení pro přípravu kávy a čaje, trezor a terasa. Max. obsazenost 3 dospělí nebo 2 dospělí a 2 děti. Rodinný pokoj výhled do zahrady Interiér 36 m², klimatizované rodinné suity s dvoulůžkem a pohovkou, kuchyňský kout s ledničkou, troubou a varnou deskou, jídelní stůl s židlemi, koupelna s hydromasážní sprchou a WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, LCD TV, telefon, vybavení pro přípravu kávy a čaje, trezor a balkón. Max. obsazenost 3 dospělí a 1 dítě nebo 2 dospělí a 2 děti. Rodinný pokoj s privátním bazénem výhled do zahrady Interiér 36 m², klimatizované rodinné suity s dvoulůžkem a pohovkou, kuchyňský kout s ledničkou, troubou a varnou deskou, jídelní stůl s židlemi, koupelna s hydromasážní sprchou a WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, LCD TV, telefon, vybavení pro přípravu kávy a čaje, trezor a terasa s privátním bazénem. Max. obsazenost 3 dospělí nebo 2 dospělí a 2 děti.

Stravování: all inclusive

all inclusive

Program all inclusive zahrnuje :
snídaně formou bufetu od 7.30 do 10.00 hodin,
obědy formou bufetu od 12.30 do 14.30 hodin,
večeře formou bufetu od 19.00 do 21.30 hodin,
během podávání obědů a večeří minerální voda, nealkoholické nápoje, místní víno a pivo,
sendviče a další malé občerstvení od 10.00 do 12.30 hodin, od 15.00 do 17.00 hodin a od 21.30 do 23.00 hodin u hlavního baru,
zmrzlinu od 10.00 do 17.00 hodin u Aqua baru,
kávu, čaj a sušenky od 16.00 do 17.00 hodin u hlavního baru, můžete zde ochutnat i pravou řeckou kávu, během dne v barech od 10.00 do 23.00 hodin minerální voda, nealkoholické nápoje, místní pivo, víno, alkoholické nápoje místní výroby - ouzo, brandy tsipouro, filtrovaná káva, espresso, cappuccino, čokoláda a čaj

Ubytování: hotel *****

Vybavení hotelu : jacuzzi s terasou na slunění,
stravování se podává v hlavní restauraci Eleon a barech u bazénů,
minimarket, směnárna,
půjčovna aut, internetový koutek,
za poplatek lze zajistit i hlídání dětí, večerní animační program i pro dospělé

klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky,
koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště,
SAT/TV, internetové připojení, možnost využít displeje TV pro elektronickou poštu i dětské hry,
lednička, trezor, telefon, balkón nebo terasa,
Pro rodiny s dětmi lze zajistit ubytování v suitách s kuchyňským koutem, dětské postýlky bez poplatku