Petrohrad - PETROHRAD pro studentské skupiny

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: letecky Strava: polopenze

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Petrohrad - PETROHRAD pro studentské skupiny

HOSTEL GRAFFITY

Ideální poloha hostelu - vhodné pro skupiny studentů.

Poloha: Ideální poloha hostelu, 160 m od Něvského prospektu, odkud se lze dostat za několik minut hromadnou dopravou (2 zastávky autubusu) přímo k hlavním památkám Petrohradu - Admiralita, Ermitáž...

Vzdálenosti Hostel se nachází 160 m od Něvského prospektu, 300 m od vstupu do metra Ploščaď Vosstaiya, nebo od zastávky autobusu. Nachází se 3 km od nábřeží (Admiralita)

Vybavení: Internet zdarma ve veřejných hotelových prostorách, lze si zapůjčit vysoušeč vlasů – ZDARMA, hotelový trezor, místnost pro úschovu zavazadel

Stravování: polopenze

Snídaně - servírované

Doprava: letecky

Letecky, termíny dle dohody, dostupnosti letenek a hotelu

Ubytování: různé

Dvou – šestilůžkové pokoje. Pokoje mají postele formou paland, dvoulůžkový pokoj má palandu se širokým spodním lůžkem, lze využít i jako 3lůžkový pokoj. Pokoje mají sdílené sociální zařízení na patře. Lůžkoviny ZDARMA, ručníky jsou za poplatek.
Na vyžádání pokoj Lux pro 2 osoby s koupelnou a dvěma samostatnými lůžky, příplatek 1 100,- Kč/ osoba.

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy v 10:40. Přílet do Petrohradu ve 14:05. Transfer s místním průvodcem na ubytování, večeře ve městě, individuální volno.
2. den: Petrohrad – dopoledne – okružní jízda městem – prohlídka nejkrásnějšího města Ruska. Něvský prospekt, Admiralita, památník Petra I. (známý bronzový jezdec) a další památky – 4 hodinový okruh. Oběd v Petrohradu. Dále 3 hodinová procházka městem – Chrám sv, prohlídka Petropavlovské pevnosti - katedrála sv. Petra a Pavla s hrobkou Petra Velikého a jeho následovníků včetně posledního ruského cara Mikuláše II. s rodinou. Izáka.
3. den: Dopoledne – Zimní palác, residence ruských carů z 18. století dnes hostí Ermitáž – jedno z nejskvělejších uměleckých muzeí světa – transfer MHD – 4 hodinová prohlídka. Dále oběd, odpoledne volno a večerní okružní jízda, noční otevírání mostů. Odpoledne lze zajistit návštěvu Puškina a Jantarové komnaty – fakultativně.
4. den: Výlet do Petrodvorce, prohlídka paláce a parku. Odpoledne návrat do Petrohradu, prohlídka Kazaňského chrámu. Večeře v Petrohradu.
5. den: Odlet do Prahy v dopoledních hodinách