Bojnice - Hotel Régia Damona, Týdenní lázně na zkoušku se 4 procedurami, výhodně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bojnice - Hotel Régia Damona, Týdenní lázně na zkoušku se 4 procedurami, výhodně

Bydlení blízko pohádkového zámku, pár kroků od lázní, termálního koupaliště Čajka a také ZOO. Výborná cena - doporučujeme včasnou rezervaci, NEMO tour TIP.

V ceníkové tabulce pobyty 7 dní/6 nocí, s polopenzí a 4 procedurami od NEDĚLE do SOBOTY.

Hotel Regia Damona se nachází v tichém prostředí na panoramatickém místě nad Bojnicemi, v bezprostřední blízkosti termálních lázní s celoročním provozem (cca 150 m), letního termálního koupaliště Čajka a bojnického zámku a také ZOO (cca 300 m). V hotelu je k dispozici restaurace, kavárna s barem a letní terasou, dětský koutek, menší hotelové wellness (sauna + vířivka), u recepce jsou k dispozici trezory pro každý pokoj (zdarma), WiFi připojení v celé budově (včetně pokojů - zdarma), velké parkoviště před hotelem (pod kamerovým systémem, za poplatek).
Další lázeňské procedury, návštěvu termálních bazénů a solné jeskyně nebo relaxační masáže lze dohodnout a objednat na recepci hotelu.
Koupání: termální lázně Bojnice (kryté i venkovní bazény, jen cca 3 minuty chůze od hotelu (cca 200 pod hotelem) a letní termální koupaliště Čajka se 3 bazény (cca 300 m od hotelu).

Lázeňské město Bojnice se nachází hned vedle Prievidze, v Hornonitranské kotlině, na východním úpatí Malej Magury v nadmořské výšce 297 m. Ze 3 stran jsou chráněné pohořím s bohatými lesy, proto mají velmi příznivé klimatické podmínky. Vzdálenost lázní od Prahy je cca 400 km, z Brna 190 km a Ostravy 170 km.
Základem lázeňské léčby je přírodní, léčivá, termální voda s teplotou 28 – 52°C, vyvěrající z 9 pramenů a obsahující síru, vápník, hořčík a další minerály, které příznivě působí na látkovou výměnu, funkčnost tkaniv a příznivě také působí na celkový stav organismu.
Kromě termálních lázní jsou Bojnice proslavené také „pohádkovým“ Bojnickým zámkem (místo natáčení známé české pohádky "Šíleně smutná princezna") a nejstarší zoologickou zahradou na Slovensku, která se nachází hned vedle zámku (cca 5 minut chůze od hotelu Regia). V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází také známé letní termální koupaliště Čajka. Do okolí je možné podnikat turistické pěší vycházky a výlety na kolech. Oblíbené jsou také vodní sporty nebo sportovní rybaření na nedaleké rekreační přehradě Nitranské Rudno.

Zaměření lázní:
- veškerá onemocnění pohybového aparátu (revmatické, degenerativní, pozánětlivé, poúrazové a pooperační stavy)
- nervové onemocnění
- poúrazové a pooperační ortopedické stavy
- různé formy revmatické artritídy, ischias


Stravování: polopenze

snídaně formou bufetového stolu, v den příjezdu jedná večeře, v další dny výběr z 2 jídel. Možnost dokoupení obědů.

Ubytování: hotel ***

2- nebo 3- lůžkový pokoj se sprchou/vanou a WC, TV+SAT, možnost připojení k internetu. Možnost přistýlky (pevné lůžko). Dětská cena - ubytování na lůžku/přistýlce (bez procedur a termálního bazénu).