Hotel Termál - Senior Relax

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Termál - Senior Relax

pobyt pro osoby nad 62 let (v případě dvojice musí danou podmínku splňovat alespoň jedna osoba !)

Hotel Termál se nachází v nádherném prostředí Štiavnických vrchů, v malebné obci Vyhne, známé svou bohatou lázeňskou historií a termální vodou s léčivými účinky. Zde načerpáte pozitivní energii a zakusíte harmonii smyslů. Rodinná atmosféra, výborná kuchyně - každý pátek tematické večeře, wellness s chemicky neupravovanou vodou z vlastního termálního pramene a především individuální přístup ke klientovi.

od 18.07.2020 nově otevřený - nový venkovní bazén s vyhřívanou vodou!

Pramen přírodní vody: Největším kladem je vyvážený poměr solí alkalických zemin a minerálů. Teplota a hydrogenuhličitany napomáhají vstřebatelnosti účinných látek a právě díky hydrogenuhličitanům tyto látky pronikají do hlubších struktur. Oxid uhličitý současně významně zlepšuje hybnost pohybového ústrojenství. Vápník spolu s fluoridy je potřebný pro zdraví kostí a zubů, a svalů. Podstatné pro organizmus jsou také účinky draslíku (buňkové procesy, prevence nemocí srdce a krevního oběhu) a sodíku. Voda je ideální v případě nedostatku výživných látek při poruchách nervového systému. Lithium je ideální pro osoby trpící stresem.

Ubytování: 31 dvojlůžkových pokojů, 2 jednolůžkové pokoje, 2 apartmány a 1 rodinný pokoj. Celková kapacita 72 pevných lůžek s možností 14 přistýlek. Všechny pokoje a společenské prostory jsou nekuřácké.

Hotel má dvě části. Jedna je původní se šikmou střechou. Pokoje jsou atypicky řešené – některé mají vikýřové okna a jsou bez balkónu. Druhá část je přístavba z roku 2006, kde jsou pokoje s balkónem a jednotným půdorysným řešením.

Vybavení pokojů:Standardní, součástí je koupelna se sprchovým koutem, LCD televizorem, satelitním připojením, telefonem a bezplatným Wi-Fi připojením. Část pokojů umožňuje ubytovat 3. osobu na mobilní přistýlce.

Stravování:stálá nabídka Á la Carte menu, sezónní jídla, speciality šéfkuchaře nebo tradiční kuchyně. Příjemné prostředí hotelové restaurace a Á la Carte dotváří letní terasa. Prostory jsou ideální pro posezení s rodinou a přáteli, firemní akce a eventy. Kvalitní cateringové služby a zážitková gastronomie jsou samozřejmostí.
Lobby bar & Braserie s nabídkou kvalitní kávy, slovenských vín a sezónních nabídek.
V hotelové restauraci se podávají snídaně, oběda a večeře.

Wellness:Svou komorní atmosférou a designem jedním z top wellness center v kategorii 3* hotelů. K jeho oblíbenosti přispívají také léčivé účinky termální vody s teplotou 36 °C z vlastního pramene (whirpool bazén a relaxační bazén s denně čerstvou termální vodou, tepidárium, tři druhy saun s ochlazovacím bazénem, oddechová místnost s krbem).

V těsné blízkosti hotelu je bezplatné, nehlídané parkoviště, monitorované kamerovým systémem, s 30 parkovacími místy. Hotel je přátelský ke zvířatům!

Ubytování: hotel ***

Check in od 14.00
Check out do 10.00