Podhájska - Penzion Energy I., termální bazén zdarma

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Podhájska - Penzion Energy I., termální bazén zdarma

Vlastní termální bazény s tryskami.
Vlastní wellness centrum.
Vyhledávané ubytování - doporučujeme včas rezervovat. NEMO tour TIP.

Pobyty standardně PONDĚLÍ - NEDĚLE, 7 dní/6 nocí, polopenze a termální bazén v ceně. Pobyt je možný také na 7 nocí, s nástupem v neděli, případně v pondělí a s ukončením pobytu za týden také v pondělí - jen na dotaz. Speciální dubnové pobyty na 5 nocí - včetně Velikonoc!

Penzion Energy I. leží v bezprostřední blízkosti termálního koupaliště, přibližně 100 m od hlavního vchodu. Součástí oblíbeného penzionu je wellness centrum „Římské lázně“ s vnitřním a venkovním termálním sedacím bazénem se stejným složením vody jaká je ve venkovních bazénech veřejného koupaliště. Vstup do vnitřního i venkovního termálního bazénu v areálu Energy I. je pro ubytované klienty v ceně pobytu. Kromě bazénů nabízí wellness centrum různé procedury - masáže, pedikúry a manikúry, dvě hydromasážní vany, Kleopatřinu lázeň s jacuzzi. Součástí je také saunový svět (4 sauny s ochlazovacím bazénkem - bylinková, solná, finská a slovenská), relaxační - odpočinková místnost s dřevěnými lehátky, posezením a krbem. Vše za poplatek (zvýhodněné ceny pro klienty CK NEMO tour z obou penzionů). V budově penzionu je také jídelna v 1.patře a menší bar s WiFi připojením v hale přízemí za recepcí. Třípatrový objekt penzionu je bez výtahu. Před vchodem venkovní posezení, parkování v oploceném monitorovaném areálu Energy I. – zdarma pro klienty CK obou penzionů Energy.
Koupání: vnitřní sedací termální bazén s hydromasážními tryskami a menší venkovní sedací termální bazén (celotýdenní vstup v ceně). Za poplatek procedury v „Římských lázních“ v areálu Energy I (pro klienty NEMO tour se slevou). Hlavní vstup do termálního koupaliště v letní sezóně cca 100 m. V areálu Energy I. jsou bazény přístupné také pro veřejnost.
V bazénech Energy I. je stejné složení termální vody, jaká je ve veřejném areálu termálního koupaliště. V době pravidelného uzavření areálu koupaliště na jaře (08.04.- 30.04.2019) a na podzim (21.10.- 05.11.2019), nebude nijak omezen provoz penzionů Energy I. a II., které mají vlastní termální bazény.

Obec Podhájska leží v oblasti jižního Slovenska, nedaleko Nových Zámků, a je známá především termálním koupalištěm s unikátní a jedinečnou vodou, která je svým složením velmi podobná vodě Mrtvého moře.Silně minerální, slaná voda má jen menší koncentraci než mořská voda. Její téměř ideální složení má léčebné a regenerační účinky na celý organismus. Další podrobné informace najdete v sekci "Popis destinace".


Stravování: polopenze

Stravování formou polopenze v jídelně penzionu v prvním patře.
Snídaně formou jednoduchého bufetu, večeře výběr ze dvou jídel - jedno jídlo vegetariánské. Za příplatek možnost plné penze.

Doprava: vlastní

Vzdálenost z Prahy 440 km, z Brna 230 km.

Ubytování: pension

Pokoje jsou vybaveny sušákem na prádlo a také ventilátorem nebo klimatizací (pouze pokoje v nejvyšším patře jsou s klimatizací - v ceně pobytu).
2- lůžkový pokoj, standardní se sprchou a WC, TV a ledničkou. Možnost 1 přistýlky (rozkládací křeslo).
Kromě těchto standardních pokojů jsou v limitovaném počtu také k dispozici apartmány (ložnice + obývací pokoj s gaučem) nebo tzv. "buňky" - dva samostatné dvoulůžkové nebo třílůžkové pokoje s TV, které mají společnou předsíň s ledničkou a společnou koupelnou se sprchou a WC.