Bled - hotel Park - 3 noci + 3 dny skipas Slovinské Alpy

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bled - hotel Park - 3 noci + 3 dny skipas Slovinské Alpy

Hotel Park se nachází v centru Bledu, v blízkosti břehu jezera Bled. Pro relaxaci, odpočinek hosté mohou využít velký krytý bazén s vyhřívanou termální vodou, whirlpool, finskou saunu, fitness centrum a thajské masáže. V blízkosti je i wellness centra Živa s výbornou nabídku služeb pro krásu těla i ducha, s bazénem s teplou termální vodou a saunami (vstupné s 50 % slevou).
Hotel Park je také místo originálního bledského řezu (bledske kremšnite), oblíbeného dezertu známého široko daleko. Šéfkuchař hotelu Park je poprvé upekl roku 1953. Od té doby bylo upečeno více než 10 milionů tohoto dezertu. Každý kdo navštíví Bled, by měl tuto pochoutku pro svoji originální chuť určitě ochutnat.
Nejkratší vzdálenost z Prahy je cca 580 km a z Brna cca 502 km.
Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky mají koupelnu s WC, balkon, TV, internet, minibar, trezor
Pokoje s výhledem na jezero mají i klimatizaci.
Stravování: polopenze, možnost dokoupení obědů za 495,- Kč na osobu a den.
Hotel disponuje 1 pokojem pro tělesně postižené.
Na místě se platí pobytová taxa - dospělá osoba 1,27 EUR/osobu/den, dítě 7-17,99 0,64 eur/osobu/den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt.

Poloha: U jezera

Vybavení: recepce, internet, restaurace, fitness, sauna, krytý bazén, parkoviště, klimatizace.

Sport a zábava: fitness, bazén.

Ski balíček Bled obsahuje : ubytování s polopenzí ve dvoulůžkovém pokoji na osobu
Skipas Slovinské Alpy: platí pro 3 resorty - Krvavec, Vogel a Kranjska Gora (vše do 40 km od Bledu). Free skibus bude zajištěn do resortu Vogel a Krvavec
neomezené koupání v bazénu hotelu Park pro hosty hotelu bytované v hotelu Park (pozor, bazén uzavřen od 5.3. do 9.3. 2018)
od 1.12. 2017 do 12.3. 2018 neomezené koupání v bazénovém komplexu Živa wellness centrum v hotelu Golf (50 m od hotelu Savica a 200 m od hotelu Park)
noční koupání do 23 hodin v pátek a v sobotu v Živa wellness
slevu na Saunový svět v Živa wellness centru
animační programy pro děti dle programu hotelu
Ski resort KRVAVEC se rozkládá v nadmořské výšce 1450 - 1971 m.n.m., 30 km lyžařských tratí, 1x kabinová lanovka, 1x šestisedačka, 1x čtyřsedačka, 4x dvousedačka, 1x jednosedačka, 3x POMA. Ve středisku je půjčovna a servis lyží, lyžařská škola pro děti.
Modré sjezdovky - 7 km, červené sjezdovky - 15 km, černé sjezdovky - 7 km, neupravené lyžování - 1 km. Denně 8.00 - 17.00
Ski resort Vogel se rozkládá v nadmořské výšce 560 m - 1800 m v Triglavském národním parku, nedaleko jezera Bohinj, má celkem 22 km lyžařských tratí (9,5 km modrá, 12,5 km červená), 8 vleků (čtyřsedačka, dvojsedačka, jednosedačky, vleky)
Ski resort Kranjska Gora je nejstarší lyžařské středisko ve Slovinsku. Nachází se v nadmořské výšce 800 - 1 215 m nad moře. Má celkem 18 sjezdovek, 5 lanovek a 13 vleků.
Cestovní kancelář Mediteran travel s.r.o. nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky v zimních lyžařských střediscích. Lyžaři jsou povinni se řídit podmínkami a obecnými pravidly příslušného lyžařského areálu. Především se to týká bezpečnosti lyžování, chování se na lanovkách apod.