Bled - hotel Savica + skipas Slovinské Alpy - PRO RODINY - 3 noci

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bled - hotel Savica + skipas Slovinské Alpy - PRO RODINY - 3 noci

První "rodinný" hotel ve Slovinsku byl po rekonstrukci znovu otevřen v květnu 2008. Disponuje 90ti pokoji a 14ti apartmány, má 3 dětské herny s programy pro děti. Animační programy pro děti jsou během letní sezóny zdarma, taktéž i pobyt v bazénu wellnessu Živa v hotelu Golf.
V hotelu je k dispozici restaurační sál, ve kterém se podávají snídaně, hosté s polopenzí mají zajištěné večeře v sousedním hotelu Golf. Dále je zde aperitiv bar a à la carte restaurace Veranda, která nabízí jídla domácí a mezinárodní kuchyně.
Ubytování: většina pokojů má balkón, ve všech apartmánech jsou koupelny s vanou. Pokoje a apartmány mají koupelnu, WC, SAT TV, mini bar, sejf, klimatizaci, kabelový internet (může být zpoplatněn). Pokoje jsou dvoulůžkové, dvoulůžkové s 1 přistýlkou a rodinné pokoje pro 4 až max. 5 osob.
Stravování: polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.
Neomezené užívání hotelového nebo termálního bazénu. Hosté mohou využívat bazény wellness Živa v hotelu Golf.
Na místě se platí pobytová taxa- dospělá osoba - 1,27 EUR na osobu, dítě 7-17,99 let 0,64 Eur/den a den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt .

Poloha: U jezera

Vybavení: recepce, dětský klub, hlídání dětí, internet, restaurace, bar, parkoviště, klimatizace.

Sport a zábava: Animační programy pro děti a dospělé.

Ski balíček Bled obsahuje : ubytování s polopenzí ve dvoulůžkovém pokoji na osobu
Skipas Slovinské Alpy: platí pro 3 resorty - Krvavec, Vogel a Kranjska Gora (vše do 40 km od Bledu) a Resort Cerkno (cca 60 km od Bledu). Free skibus bude zajištěn do resortu Vogel a Krvavec
neomezené koupání v bazénovém komplexu Živa wellness centrum v hotelu Golf (50 m od hotelu Savica a 200 m od hotelu Park)
noční koupání do 23 hodin v pátek a v sobotu v Živa wellness
slevu na Saunový svět v Živa wellness centru

animační programy pro děti : Ski resort KRVAVEC se rozkládá v nadmořské výšce 1450 - 1971 m.n.m., 30 km lyžařských tratí, 1x kabinová lanovka, 1x šestisedačka, 1x čtyřsedačka, 4x dvousedačka, 1x jednosedačka, 3x POMA. Ve středisku je půjčovna a servis lyží, lyžařská škola pro děti.
Modré sjezdovky - 7 km, červené sjezdovky - 15 km, černé sjezdovky - 7 km, neupravené lyžování - 1 km. Denně 8.00 - 17.00
Ski resort Vogel se rozkládá v nadmořské výšce 560 m - 1800 m v Triglavském národním parku, nedaleko jezera Bohinj, má celkem 22 km lyžařských tratí (9,5 km modrá, 12,5 km červená), 8 vleků (čtyřsedačka, dvojsedačka, jednosedačky, vleky)
Ski resort Kranjska Gora je nejstarší lyžařské středisko ve Slovinsku. Nachází se v nadmořské výšce 800 - 1 215 m nad moře. Má celkem 18 sjezdovek, 5 lanovek a 13 vleků.
Ski resort Cerkno: Lyžařské středisko se nachází v nadmořské výšce od 900 do 1300 m (1291 m, hora Črni Vrh), má plochu 70 ha. Sjezdovky jsou vhodné pro lyžaře všech kategorií. k dispozici je ski servis, lyžařská škola, restaurace a další služby. Vybavení: 2x vlek, 2x dvousedačka, 2x čtyřsedačka, 2x šestisedačka, kapacita 14 000 os./hod. Odkaz na ski areál včetně webových kamer je zde: http://www.ski-cerkno.com/sl/index.html
Cestovní kancelář Mediteran travel s.r.o. nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky v zimních lyžařských střediscích. Lyžaři jsou povinni se řídit podmínkami a obecnými pravidly příslušného lyžařského areálu. Především se to týká bezpečnosti lyžování, chování se na lanovkách apod.