Bovec - Hotel Mangart - 3 noci + skipas

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bovec - Hotel Mangart - 3 noci + skipas

Příjemný hotel Mangart, který se nachází ve středisku Bovec, nabízí 34 moderních pokojů a dva luxusní apartmány a je vhodným místem pro rodinnou dovolenou. K lyžování je vhodné blízké lyžařské středisko Kanin-Sella Nevea (slovinsko-italské pomezí) nebo lyžařský areál Kranjska Gora (cca 45 km).
Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou klimatizované, mají SAT TV, minibar, sejf, zdarma WiFi, koupelna se sprchou nebo s vanou, WC. Většina pokojů má balkon s pohledem na Julské Alpy.
Stravování: polopenze (snídaně, večeře) formou bufetu v hotelové restauraci.
Wellness v hotelu: k dispozici je sauna, vířivka, relaxační zona, možnost masáží. Wellness centrum je v 5. patře hotelu s pohledem na Julské Alpy - vše za poplatek
Na místě se platí pobytová taxa -dospělá osoba 1,26 Eur/osobu/den, dítě 7-18 let 0,63 Eur/osobu/den

Poloha: V horském středisku

Vybavení: recepce, restaurace, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, výtah, wellness.

balíček služeb zahrnuje : ubytování s polopenzí (snídaně večeře) za osobu
2denní skipas pro blízký (5 minut jízdy autem) ski areál Kanin & Sella Nevea (dítě do 10 let má skipas zdarma, platí pouze ubytování s polopenzí)
Lyžování je možné v blízkém areálu KANIN-SELLA NEVEA SKI RESORT (až 2 300 m.n.m.). Sjezdovky jsou na ploše 70 ha, nacházejí se ve výšce 1140 m až 2 300 m nad moře, k dispozici je celkem 30 km tratí (6 km modrá, 22 km červená, 2 km černá). Skipas platí jak pro slovinskou tak italskou stranu lyžařského areálu (nutno mít s sebou doklad totožnosti - pas nebo OP)