Dovolená moře Slovinsko 2016 - hotel Neptun 4* Portorož cca 150 m od pláže - hotel vhodný pro RODINY

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dovolená moře Slovinsko 2016 - hotel Neptun 4* Portorož cca 150 m od pláže - hotel vhodný pro RODINY

Dovolená u moře Slovinsko 2016 - hotel Neptun 4* Portorož - v rodinném pokoji se 2 dosp. platícími osobami 1. dítě do 14 let ZDARMA!!!

Z Prahy cca 710 km, z Brna cca 630 km

Vítejte v krásném slovinském hotelu na poklidném místě nad promenádou v Portoroži v blízkosti moře (cca 150-200 m od pláže).

U hotelu se nachází zahrada s piniemi, proto je ideální pro rodiny s dětmi. Hotel je krytým průchodem spojen s komplexem Terme & Wellness LifeClass (sauny, wellness služby, bazén s termální vodou atd.).

Město Portorož představuje známé turistické letovisko v JZ části Terstského zálivu, který je nejsevernějším bodem Jaderského moře. Název Portorož v překladu znamená „Přístav růží". Dovolená v Portoroži je plná slunce, moře, oddychu i zábavy s Vašimi blízkými...

Možnost výletů a prohlídky pamětihodností: Piran (cca 2 km), Izola (cca 9 km), jeskyně Postojna Jama a Predjamski grad (cca 72 km), Lipica (cca 45 km), Ljubljana (cca 121 km), Umag (cca 20 km). Možnost golfu: golf klub Lipica (45 km), golf klub Golf course Adriatic Savudrija Umag Istria (cca 22 km).

Stravování: polopenze

snídaně a večeře formou bufetu. Pozn.: večeře může být podávána v nedalekém partnerském hotelu.

Ubytování: hotel ****

U hotelu se nachází zahrada s piniemi, proto je tento hotel ideální pro rodiny s dětmi. Hotel je krytým průchodem spojen s komplexem Terme & Wellness LifeClass (služby za poplatek: sauny, wellness služby, bazén s termální vodou atd.). Hotel 4* v blízkosti moře (cca 150-200 m od pláže). Parkování u hotelu za poplatek (dle dostupnosti), garáž na vyžádání za poplatek.
Popis ubytování: recepce, restaurace, bar, výtah, směnárna, kongresové centrum. Pokoje s příslušenstvím, klimatizace, Wi-Fi připojení, telefon, TV-SAT, mini-bar, trezor.
Pokoje dvoulůžkové pro max. 2 osoby (cca 25 –30 m²): obvykle balkón.
Rodinný pokoj max. 2 dosp. + 2 děti do 14 let (cca 23 – 31 m²): dvě lůžka pro dospělé osoby + rozkl. pohovka pro děti (viz fotogalerie). V rodinném pokoji mohou být 2 možnosti: rodinný pokoj Dospělý 2+1 tj. 2 dospělí + 1 dítě nebo rodinný pokoj Dospělý 2+2 tj. dospělí + 2 děti. Cena v tabulce rodinný pokoj s výhledem na park, rodinné pokoje s výhledem na moře na vyžádání za příplatek (viz příplatky).

Check In: od 14 hod., Check Out: do 11 hod.