Mariborsko Pohorje - hotel Habakuk - zimní lyžování - 3 noci

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mariborsko Pohorje - hotel Habakuk - zimní lyžování - 3 noci

Poloha: V horském středisku

dětská postýlka za 10 EUR na den

Balíček služeb obsahuje : ubytování ve dvoulůžkovém pokoji za osobu
snídaně a večeře formou bohatého bufetu

skipas po dobu pobytu : neomezený vstup do wellness centra habakuk - termální bazény a sauny
1 x denně volný stup do wellness centra Arena
župan a pantofle po dobu pobytu (pro dospělé)

volný vstup do fitness : připojení k internetu

Ubytování: hotel ****

Exkluzivní hotel**** se nachází v krásném přírodním prostředí pod pohořím Pohorje, jen 5 km od Mariboru . Nabízí komfortní pokoje , wellness a lázeňské centrum , kongresové centrum , restaurace a bary a mnoho možností rekreace - jízda na kole , jízda na koni, turistika, golf atd.
Ubytování: kvalitní ubytování ve zcela nových pokojích s možností přípravy teplých nápojů v pokoji, pohodlné postele různých velikostí ; měkké a pohodlné ložní prádlo vyrobené z saténu ; Polštář - Menu nabízí 10 různých polštáře různých velikostí a tvarů : Ortopedické polštář z latexu , Medico a hypoalergenní polštáře , polštáře s výplní z přírodních materiálů ( špalda, husy sestřelí , péra / peří ...).
Hotel Habakuk **** , 58 plně vybavených a útulných pokojů: 6 zrekonstruovaných Suites , 52 zrekonstruovaných dvoulůžkových pokojů Superior • Depandance **** , 79 plně vybavených a útulných pokojů: 67 standardních dvoulůžkových pokojů , 3 Executive Suites , 5 jednolůžkových pokojů , 4 rodinné pokoje:
Dvoulůžkový pokoj - Standard - 24 m² Každý pokoj je vybaven dvěma LCD televizory mini - bar em, osobním trezorem, telefon em s přímou volbou , připojením na internet a klimatizací . Všechny koupelny ve standardní ch pokojích mají sprchu .
Dvoulůžkový pokoj - Standard - 35 m² Každý pokoj je vybaven dvěma LCD televizory mini - bar em, osobním trezorem, telefon em s přímou volbou , připojením na internet a klimatizací . Pokoje mají pohled na pohoří nebo na město Maribor a jsou prostornější než pokoje velikosti 24 m2. Mají možnost přistýlky.
Dvoulůžkový pokoj Superior - 24 m2 - jsou to kompletně zrekonstruované dvoulůžkové pokoj e, kde jsou barvy a nábytek inspirovány okolím Pohorje . Každý pokoj je vybaven LCD televizorem , minibarem , trezorem , telefonem s přímou volbou , připojením na internet a klimatizací . Lůžka v místnosti jsou odděleny , ale mohou být spojeny .
Termální bazény: Hosté hotelu Habakuk mohou navštívit kryté i venkovní bazény , pokrývající více než 740 m2 . Všechny bazény obsahují termální vodu , mnohé jsou vybavené podvodními masážními systémy, vířivkami a vodopády. Teplota vody se pohybuje mezi 29 a 35 stupňů Celsia . Voda je bohatá na jody a fluorid . Je mimořádně vhodná pro všechny vodoléčebné účely (nemoci kloubů a vazů , svalů a kostí , lymfatických nemocí , poškození periferních nervů , metabolických onemocnění , gynekologických onemocnění , psychosomatické onemocnění ) . Venkovní bazény jsou otevřené od 15. června do 30. září. Mimo letní sezonu jsou hostům k dispozici vnitřní bazény a sauny. Termální voda vyvěrá z hloubky 800-900 m kde je její teplota 69° C a postupně je ochlazována na teplotu bazénů (33-37° C).
Stravování: polopenze formou bufetu (snídaně, večeře) v hotelové restauraci. Dále je k dispozici kavárna, zimní zahrada a vinný bar.
Pobytová taxa ve výši 1,27 EUR na dospělou osobu a den se platí na místě.
Příjezd do hotelu je možný od 16:00 hod.