Strunjan - Salinera Resort - Salinera hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Strunjan - Salinera Resort - Salinera hotel ***

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, wellness centrum, aperitiv bar, dětské hřiště, parkování, recepce centrální, dětská herna, bar na pláži, restaurace.

Sport a zábava: animace pro děti, turistika.

Dítě do 2 let bez nároku na lůžko a stravu ZDARMA.

Domácí zvířata nejsou povolena.


Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Salinera Resort - Salinera hotel

Resort Salinera se nachází v zalesněném zálivu na okraji malé obce Strunjan v blízkosti přírodní rezervace Strunjan. Město Izola je vzdáleno cca 6 km, Portorož cca 5 km. Resort se skládá z hotelu Salinera, apartmánů Salinera a vily Maia.

Hotel Salinera je umístěn v přírodním parku středomořské vegetace. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky typu Standard a Superior. Pokoje Standard*** mají SAT/TV, koupelnu, vysoušeč vlasů, WI-FI. Pokoje Superior**** mají SAT/TV, minibar, koupelnu, vysoušeč vlasů, WI-FI, klimatizaci, balkon do parku nebo na mořskou stranu.

Hosté mají k dispozici recepci, restauraci, aperitiv bar, bar na pláži, wellness centrum Syra, vnitřní bazén, venkovní bazén pro dospělé a děti, hernu pro děti, dětské hřiště, parkoviště.

V sezoně hotel zajišťuje animace pro děti.

Pláž je travnatá, betonová, kamenitá, vzdálena cca 100 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Resort Salinera je výchozím bodem pro turistické vycházky do přírodní rezervace Strunjan.

Strunjan je malá obec ve Strunajské zátoce mezi Piranem a Izolou, která je výchozím místem do přírodních rezervaci Strunjan a Stuža, kde najdete jak vysoké útesy, tak solné pánve - Strunjanské soliny. Zajímavostí je také dříve železniční tunel Valeta dlouhý 550 m, který je v současnostu určen již jen pěším, běžcům a cyklistům, jelikož je součástí trasy Parenzana - Cesta přátelství. Na pobřeží jsou zátoky a v nich  vybudované hotelové resorty určené těm, kdo si přejí spíše klidnou dovolenou.