Tajemné jeskyně Slovinska a Itálie, víno a mořská laguna

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tajemné jeskyně Slovinska a Itálie, víno a mořská laguna

Grotta Gigante - zámek Miramare – park Laguna – Škocjanské jamy - údolí Vipavy – Sečovlje – Hrastovlje – Lipica – Piran - Lublaň

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře formou bufetu.

Doprava: autokarem

Nástupní a svozová místa v ČR zdarma Praha, Brno, Hradec Králové, Pardubice

Ubytování: hotel ***

Ubytování je zajištěno v hotelu *** s mořskými lázněmi Laguna ve dvoulůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Možno zajistit ubytování 3.osoby na přistýlce bez slevy.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR ve večerních hodinách, transfer přes Rakousko.
2. den: Cesta za půvaby italského pobřeží Jadranu, návštěva obrovské jeskyně Grotta Gigante, úchvatné krápníky a varhany, na jaře zámek Miramare s překrásným parkem, ubytování v St. Bernardinu v hotelu s mořskými lázněmi, využití teplých koupelí v zastřešeném areálu Mořský park Laguna s výhledem na moře, plavecký bazén, 5 wirlpoolů, za příplatek mořská a finská sauna.
3. den: Pobyt v mořských lázních Laguna, fakultativně celodenní výlet za krásami Slovinsko-italského krasu plného vinic, jeskyní, hlubokých kaňonů – pastva pro oči, unikátní krasový systém Škocjanské jamy, 11 propojených podzemních jeskyní, propadlá údolí a přírodní mosty (UNESCO), turistika po okolí, ráj pro fotografy, cesta za vínem do údolí Vipavy, vyhlášená vína, borůvkovice a místní dobroty, návrat v podvěčer na relax do lázní, individuálně procházka podél pobřeží do Portorože.
4. den: Dopoledne koupání. Pro zájemce exkurze na solná pole do Sečovlje (min. 12 osob). Hrastovlje, románský kostel sv. Trojice, významné fresky (Tanec smrti) s hlaholským písmem, světoznámá chovná stanice Lipica, bílí koně, španělská jezdecká škola, nebo návrat na odpolední koupele, variantně celodenní pobyt v mořských lázních, večerní procházka (2 km) do Piranu, „benátská architektura“, posezení u vínka a kouzlo osvětleného městečka.
5. den: Ráno koupání v Mořském parku Laguna. Lublaň, krátká zastávka v hlavním městě Slovinska, odkaz stavitele J. Plečnika, hrad a univerzita, odjezd zpět do ČR, návrat do půlnoci. CK si vyhrazuje právo drobných záměn programu vzhledem k počasí a otvíracím dobám.