Terme Vivat - Hotel Vivat****Superior - 3 noci, termální relax

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Terme Vivat - Hotel Vivat****Superior - 3 noci, termální relax

Hotel Vivat **** superior je moderní hotel v centru Moravske Toplice a svým hostům nabízí příjemnou atmosféru pro uvolněnou nebo aktivní dovolenou. Hotel nabízí 154 dvoulůžkových pokojů, suite a pokojů Prestige. Všechny pokoje mají bezplatnou klimatizaci, LCD TV, telefon, Wi-Fi, minibar, trezor, koupelnu se sprchou, WC a vysoušeč vlasů.
V hotelu se nachází hlavní restaurace Vivat, ala carte restaurace Vita a venkovní terasa, thajský masážní salon, konferenční sály, estetický kosmetický salon, fitness centrum a dentální ambulance.
Hotel je spojen s termálním komplexem, kde se nachází cca.2 000 m2 krytých i venkovních bazénů, které jsou plné léčivé vody a také jedinečné černé termální vody nacházející se pouze v této oblasti, restaurace, stejně jako Wellness centrum Vivat, salon krásy a kadeřnictví. V celém hotelu je k dispozici také připojení na internet.
Stravování: polopenze formou bufetu (snídaně, večeře), možnost plné penze za příplatek 420 Kč/os./den.
Termální bazény (pondělí-čtvrtek a neděle - 9.00-20.00; pátek-sobota 9.00-22.00): Z hlubin termálních pramenů Terme Vivat přichází jedinečná léčivá bílá a černá termální voda. Bazénový komplex Terme Vivat obsahuje přibližně 2 000 m2 krytých i venkovních bazénů. Součástí komplexu krytého bazénu je rekreační bazén s přípojným vodním kanálem s termální vodou. 32 ° C, vířivky a dětský bazén. Samostatný komplex krytého bazénu s bílou a černou termální vodou s mnoha vodními masážemi a prostornými odpočívadly. Je určen výhradně pro dospělé a poskytuje dokonalý odpočinek v ohromujícím bazénu. K dispozici je také venkovní olympijský bazén s termální vodou cca. 26 ° C, přírodní koupaliště s jedinečnou léčivou černou termální vodou a dětským bazénem.
Sauny: World of Saunas zahrnuje vnitřní a venkovní saunu z finských, tureckých, infračervených, bylinných a tiláriových saun s venkovním bazénem využívaným pro Kneipping a kvalitní odpočinkové prostory, kde zažijete saunovou kulturu pro relaxaci mysli, krásu Tělo a duch.
Wellness centrum Vivat založené na příběhu pěti čínských prvků (voda, dřevo, oheň, země a kov) a propojené s místními elementy (slunečnice a mák, kámen a hlína), s podstatou pohody a Krásu těla a ducha. Nabízí celou řadu masáží, koupele, péči o tělo, terapii rybami Garra rufa, programy proti celulitidě a hubnutí.
V masážních salonech Thajska prožijete nádech Orientu, protože naši thajští masážní terapeuti s různými kvalitativními masážemi vás zavedou do vzdálenější země Orientu a přiblíží 2,500letou thajskou tradici, která oživuje ducha A tělo.

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, restaurace, bazén, bazén pro děti, fitness, masáže, kavárna, kosmetika, sauna, 24-hod.servis, krytý bazén, parkoviště, internet (WIFI), rodinné pokoje.

Povinný příplatek: silvestrovská večeře s programem 31.12. 2017, dosp. osoba 3100 Kč, dítě 5-11 let 1550 Kč, dítě do 4,99 let zdarma.

Balíček služeb obsahuje : ubytování v hotelu Vivat**** superior
snídani a večeři formou bohatého bufetu
během týdne speciality italské, balkánské kuchyně včetně specialit oblasti Prekmurje
neomezené koupání v Terme Vivat
koupání v den příjezdu i v den odjezdu
v pátek a v sobotu noční koupání do 22.00 hodin

župan po dobu pobytu : animační programy
POZOR, PŘI POBYTU PŘES NOVÝ ROK (31.12.2017-1.1.2018) je POVINNÝ Silvestrovský příplatek za galavečeři s hudbou + 3100 Kč/dosp. osoba a dítě 5-10,99 let +1550 Kč/os.