Terme Zreče - hotel Vital**** - Romantika ve dvou, 2. osoba za polovic

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Terme Zreče - hotel Vital**** - Romantika ve dvou, 2. osoba za polovic

Poloha: V letovisku

Vybavení: směnárna, prodejna suvenýrů, internet, restaurace, bazén, bazén pro děti, masáže, kosmetika, sauna, krytý bazén, možnost zapůjčení kol, parkoviště, klimatizace.

2x ubytování za osobu : Balíček Romantika ve dvou zahrnuje:
polopenzi (snídaně, večeře) formou švédských stolů s výběrem regionálních jídel, připravených z lokálních surovin
při příjezdu sklenička kvalitního lokálního vína nebo sklenka jablkového džusu (lokální produkt)
1x snídaně na pokoj při odjezdu
1x romantická večeře při svíčkách v a la carte restauraci hotelu Atrij
neomezené koupání v termálních bazénech - 3 dny
1x během pobytu vstup do Saunové vesničky (hosté ubytování v hotelu Vital)
1x denně vstup do Saunové vesničky (hosté ubytování v hotel Atrij)

koupácí župan : 30 minut masáž pro dva na vyhřívaných horských kamenech nebo 60 minut v privátním wellness - romantická koupel a finská sauna.

Ubytování: hotel ****

Hotel Vital**** je součástí hotelů Atrij a Klasik v lázních Terme Zreče. Má 29 dvoulůžkových pokojů, 8 jednolůžkových pokojů, 10 rodinných pokojů (pokoje jsou propojeny dveřmi), 4 pokoje pro osoby tělesně postižené, 3 apartmány Classic (dvoulůžkový apartmán) a 4 apartmány Relax - dvoupodlažní apartmán s finskou saunou v koupelně).
Hosté mohou využívat všech zařízení, které jsou společné pro hotely Atrij, Vital i Villas Terme Zreče. Součástí hotelového komplexu je vnitřní (rekreační bazén, zimní zahrada s vodními lehátky, 2 masážní bazénky, dětský bazén, terapeutický bazén) i venkovní bazén s termální vodou, tobogánem (v letním období), skluzavkami.
Wellness spa centrum Idila nabízí thajské ayurvedské masáže, kosmetické služby, masáže Permanent Contour® nabízí jako jediné ve Slovinsku a dále další služby v oblasti relaxace a zdraví.
Nedaleko Terme Zreče je pohoří Rogla, které je v zimě vyhledávaným střediskem pro lyžování. Ze Zreče je doprava zajištěna skibusy.
Dvoulůžkový pokoj: Popis pokoje: Velikost pokoje 22 m 2 , dvě lůžka - možnost i samostatných lůžek, balkon s výhledem na hotelové atrium, WC, koupelna s vanou nebo sprchou, fén, župany, programy kabelové televize, LCD televize, jedna přistýlka (hotelová rozkládací postel), telefon, internet (bezdrátový, za příplatek), nekuřácký pokoj, trezor, minibar.
NA VYŽÁDÁNÍ JE MOŽNÉ ZAKOUPIT UBYTOVÁNÍ V SUITE:
Suite klasik: Popis - Velikost pokoje: 35 m 2 , dvoupokojové apartmá, dvě lůžka - možnost i samostatných lůžek, balkon s výhledem na hotelové atrium, WC, koupelna s vanou, vysoušeč vlasů, župany, programy kabelové televize, LCD TV, možnost dvou přistýlek (pohovka), telefon, internetové připojení (bezdrátové, za příplatek ), nekuřácký pokoj, trezor, minibar.
Suite relax: Popis pokojů - Velikost 40 m 2 , Podkrovní apartmá, dvě lůžka - možnost i samostatných lůžek, balkon s ​​výhledem na bazén, samostatné WC, koupelna s vanou, vysoušeč vlasů, župany, programy kabelové televize, LCD TV, možnost dvou přistýlek (pohovka), telefon, finská sauna, připojení k internetu (bezdrátové, za příplatek), nekuřácké pokoje, trezor, minibar.
dětská postýlka na vyžádání 8 Eur/den - platba na místě
Stravování: polopenze- snídaně a večeře formou bufetu. možnost dokoupení obědů za 495 kč/osobu a den.
Pobytová taxa ve výši 1,26 EUR na dospělou osobu a den se platí na místě. Děti 7-17,99 let platí 0,63 EUR na den. Dále se platí přihlašovací poplatek ve výši 1 Eur/os./pobyt - osoba 18 let a starší.