Akce Ideal - letecky

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Akce Ideal - letecky

Již 23 let navštěvujeme Costa Bravu/Maresme a pečlivě vybíráme ubytovací zařízení pro naše zákazníky. Tato dlouholetá zkušenost nám dovoluje nabídnout speciální akce no name „Akce Ideal”. Ve volných dnech se můžete nechat zlákat na jeden či více výletů z naší bohaté nabídky, ať už za zábavou do blízkých vodních parků nebo za kolotajícím životem blízké Barcelony. Výběr svého ubytování v případě této akce necháte na nás, budete ubytováni na pokojích prakticky zařízených, s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC) v hotelu/ hostalu/penzionu kategorie */***, ze kterého se dostanete příjemnou procházkou na písečné pláže. Pláž do 500m, centrum do 500m.
Za příplatek: dětská postýlka

Důležité upozornění: Autonomní oblast Katalánsko zavedla pobytovou daň (taxu), kterou platí přímo hotelový host při příjezdu do hotelu. Omlouváme se, že z tohoto důvodu nemůžeme zahrnout pobytovou taxu do ceny a upozorňujeme, že osoba starší 16 let bude při ubytování v hotelech a jiných ubytovacích zařízeních vyzvána k úhradě této pobytové taxy ve výši 0,50 EUR/den, v hotelech kategorie **** ve výši 1 EUR/den.


Stravování: polopenze

Polopenze formou švédských stolů - snídaně a večeře. Obědy za příplatek.

Doprava: letecky

pro Vaše pohodlí jsme zajistili v hlavní sezoně (21.6.-28.9.2014) lety operované ČSA ve výhodných letových časech a limitem odbaveného zavazadla do 23 kg na osobu. Předpokládané letové časy v době tisku katalogu (18.11.2013) PRG/BCN 11:25/13:50 BCN/PRG 14:35/17:00

Ubytování: pension

2lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků. Jméno ubytovacího zařízení vám oznámí při příletu delegát CK na letišti (Barcelona/Gerona). Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.