Alcudia - ROC Boccaccio ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alcudia - ROC Boccaccio ***+

V blízkosti pláže. Vhodný pro rodiny s dětmi. Nedaleko jezera Esperanza.

Poloha: hotel se nachází v blízkosti jezera Lago Esperanza (nevhodné ke koupání). Obchody, bary a restaurace jsou vzdáleny jen několik metrů od hotelu. Transfer z letiště cca 90 min.

Pláž: písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře jen přes místní komunikaci (cca 100 m). Na pláži je k dispozici bar s terasou. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení: hotel nabízí ubytování v 270 pokojích v 5 patrech s výtahy. Dále halu s recepcí, společenskou a TV místnost, restauraci a bar. Ve venkovním areálu se nachází bazén a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : aerobik, stolní tenis (kauce 2€), fitness, plážový volejbal. Za poplatek: biliár, kola, minigolf.

Zábava : show, 3x týdně večerní animace.

Wellness tip : vířivka. Za poplatek: masáže, sauna (denně 2 h zdarma), solárium.

Pro děti : vestavěný dětský bazén, dětské hřiště. Dětské židličky v restauraci a dětské postýlky na vyžádání zdarma.

Místní kategorie hotelu : 3.

služby delegáta - telefonický kontakt.

Platba kartou : Visa, MasterCard.

Stravování: polopenze

polopenze nebo all inclusive (v termínu od 27.6. do 28.8. možnost rezervace pouze all inclusive). Snídaně a večeře formou bufetu. Během večeře nealkoholické nápoje, víno a pivo zdarma.

All Inclusive : při rezervaci all inclusive navíc obědy formou bufetových stolů. Snacky, sangria, pivo, víno, místní nápoje, zmrzlina, pečivo od 10:30 do 23:30 h. Odpoledne dezerty a ovoce. V baru na pláži vybrané alkoholické nápoje, nealkoholické nápoje, víno, pivo od 11:00 do 16:30 h. Snacky v baru na pláži od 11:00 do 13:00 h, od 13:00 do 14:00 salátový a těstovinový bufet.