Andalusie - Costa del Sol - Fuengirola Park ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Andalusie - Costa del Sol - Fuengirola Park ****

Andalusie pro seniory 55+ Costa del Sol. Navštivte s námi destinaci, která patří mezi nejkrásnější místa na světě. Jižní Španělsko a především Andalusie Vám učaruje svou pohostinností, kulturou a historií. Během našeho zájezdu pro seniory 55+ budete moci navštívit města jako Malaga, Granada, Sevilla nebo Gibraltar.
Abyste mohli využít tyto zájezdy senior 55+, stačí být starší 55 let a mít trvalý pobyt v některé ze zemí EU. Navíc s sebou může vzít každý senior jednoho neseniora jako doprovod za stejných podmínek!
Dovolená v rámci našeho programu neznamená jen polehávání na pláži. Díky fakultativním výletům získáte možnost poznat Andalusii ze všech stran, okusit její atmosféru a poznat její obyvatele. Za skvělou cenu budete mít příležitost prožít 8 a více dní v krásném prostředí plném vynikajících služeb, přívětivých lidí a kulturních zajímavostí. Prostě dovolená, jak má být.
Pojeďte s do Andalusie v rámci programu pro seniory 55+ a poznejte temperament jižního Španělska v rytmech flamenca!

Poloha: hotelový komplex je situovaný v pečlivě udržované zahradě. Hotel nabízí množství sportovních a zábavních aktivit. Areál leží jen pár kroků od pláže, na kterou se dostanete přes místní komunikaci, popř. lze využít hotelový podchod vedoucí přímo na pláž. Pláž 150 m, letiště 25 km. Nedaleko hotelu se nachází obchody, bary, restaurace a vlaková zastávka se spojením do okolních letovisek a Malagy.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 30 minut.

Pláž: Pěkná, široká a dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 150 m od hotelu. Na pláž se dostanete přes místní komunikaci, popř. lze využít hotelový podchod. Lehátka a slunečníky za poplatek (cca 9 Eur - 2x lehátko + slunečník).

Akce :
NÁŠ TIP - hotel kousek od písčité pláže, obchodů, barů a restaurací a od vlakové zastávky!

Stravování: polopenze

polopenze formou švédských stolů vč. sklenice vody a vína k večeři. Plná penze za příplatek 1 500 Kč /os. (službu musí objednat všechny osoby v pokoji).

Ubytování: hotel ****

Vybavení hotelu : v hotelu je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar, snack bar, kavárna, herna, půjčovna kol, kadeřnictví, možnost připojení k internetu (za poplatek). Uprostřed komplexu v zahradě se nachází velká terasa s bazénem a s lehátky a slunečníky zdarma a také krytý bazén.

Sport a zábava: stolní tenis, biliard a tenisový kurt (vše za poplatek).

Vybavení pokoje : vlastní sociální zařízení, klimatizace, telefon, satelitní TV, vysoušeč vlasů, trezor (za poplatek), balkon nebo terasa.