Malgrat de Mar - Anexo Mar i Pins

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Malgrat de Mar - Anexo Mar i Pins

GPS 41°38'18.852"N, 2°43'59.067"E

Přímo z hlavní palmami lemované malgratské promenády vejdete do klidné zeleně hotelu Mar i Pins. V příjemné hotelové zahradě, pár kroků od recepce a hotelového bazénu budete ubytováni v hotelové dependanci „anexo” Mar i Pins v pokojích s vlastním příslušenstvím a balkónem. Během pobytu si také vychutnáte všechny služby tříhvězdičkového hotelu Mar i Pins, výborné jídlo a relaxaci v hotelovém bazénu. Pláž cca 50m, centrum cca 100m.
Služby a zařízení hotelu: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, TV místnost, salonek, diskotéka, klimatizace, zahrada, jacuzzi, dětský koutek, animace.
Za příplatek: dětská postýlka, stolní tenis, billiard, videohry, parkování, trezor.

Důležité upozornění: Autonomní oblast Katalánsko zavedla pobytovou daň (taxu), kterou platí přímo hotelový host při příjezdu do hotelu. Omlouváme se, že z tohoto důvodu nemůžeme zahrnout pobytovou taxu do ceny a upozorňujeme, že osoba starší 16 let bude při ubytování v hotelech a jiných ubytovacích zařízeních vyzvána k úhradě této pobytové taxy ve výši 0,50 EUR/den, v hotelech kategorie **** ve výši 1 EUR/den.

Stravování: polopenze

Polopenze formou švédských stolů - snídaně a večeře. Obědy za příplatek.

Doprava: vlastní

možno zajistit autokarovou a leteckou přepravu

Ubytování: hotel

2lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkón. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.