Barcelona – prodloužený víkend

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Barcelona – prodloužený víkend

Barcelona, metropole Katalánska, jednoho z nejvýznamnějších samostatných regionů Španělska, je městem mnoha tváří a mnoha krás. Záleží jen na vás, které z nich dáte přednost. Bude to Barcelona starobylá se středověkou spletí uliček Barrio Gótico, či to bude secesní modernistická Barcelona svrchovaného architekta Antonia Gaudího s jeho úžasnými domy Casa Batlló, Casa Milá, ohromující katedrálou Sagrada Familia či nádherným parkem Güell. Nebo to bude Barcelona středomořská s obrovským a zajímavým přístavem, ulicemi ústícími přímo na pobřežní promenádu a pláž, či to bude Barcelona noční, kolotající kosmopolitním ruchem velkoměsta, plná barů, bodeg a všeliké zábavy? Asi to ale bude od každého něco a ještě stokrát tolik – Barcelona nám nabízí svá muzea, galerie, mořské akvárium, zve nás k prostřenému stolu plnému lákadel. A když už jsme u prostřeného stolu – tak „bon apetit“ ke středomořským pochoutkám, tapas, paelle a dobrému vínu.

Ubytování: hotel ****

Ubytování je zajištěno v hotelu kategorie 4*, ve 2lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Možno zajistit ubytování 3.osoby na přistýlce bez slevy.

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy do Barcelony , transfer do hotelu, ubytování.
2. den: Snídaně, informativní schůzka s průvodcem v lobby baru hotelu, individuální volno. Fakultativní možnost pěší prohlídky města s průvodcem: Plaza Catalunya, gotická čtvrť, katedrála Santa Eulalia, kostel Santa María del Mar, Plaza Real, Las Ramblas, socha Kryštofa Kolumba, další individuální procházky městem, a večeře třeba v typické barcelonské restauraci v přístavu (katalánská mediterrání kuchyně, pica-pica mariscos, paella, fideua, arroz negro), ubytování v hotelu.
3. den: Snídaně, individuální volno. Fakultativní možnost panoramatické prohlídky města (autokar, komentováno průvodcem): Sagrada Familia, Passeig Gracia - Gaudího Casa Batlló, Casa Milá (La Pedrera), vrch Montjuic s vyhlídkami na město, Olympijský stadion, Plaza Espaňa, individuální pěší prohlídka: návštěva akvária, kde můžete sledovat svět žraloků, rejnoků, murén, mořských koníků, další procházky po Las Ramblas a nezapomeňte na návštěvu jedinečné městské tržnice La Boquería, fotbalový stadión Camp Nou, jenž je domovem pro místní tým FC Barcelona, Parc Güell, ubytování v hotelu.
4. den: Snídaně, vyklizení pokojů dle pokynů průvodce, dle časových možností individuální návštěva města, transfer na letiště, odlet do Prahy.