Santa Susanna - hotel Caprici - letecky

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Santa Susanna - hotel Caprici - letecky

Hotel Caprici patří k těm nejvyhlášenějším hotelům pobřeží Costa Maresme. Má jedinečnou polohu hotelu na krásné pláži Santa Susanny. Hotel má pěknou zahradu s velkým bazénem a také dětským bazénem. K aktivnímu odpočinku vybízí hotelová tělocvična. Známé jsou také bohaté animační programy hotelu pro děti i dospělé. Barů je v hotelu hned několik a klimatizovaná restaurace nabízí velmi dobrou kuchyni. Pokoje hotelu a veškerý interiér je vkusně zařízen, mnoho pokojů má výhled přímo na moře. Nedaleko hotelu je hlavní promenáda letoviska s bary a obchůdky. Přímo na pláži, od centra cca 600m.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, zahrada, jacuzzi, dětský koutek, animace, WIFI ve veřejných prostorách hotelu zdarma.
Za příplatek: dětská postýlka, sauna, tělocvična, stolní tenis, billiard, videohry, trezor.

Služby a zařízení:
bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, zahrada, jacuzzi, dětský koutek, animace. Wifi ve veřejných prostorách hotelu zdarma

Stravování: polopenze

polopenze snídaně a večeře formou švédských stolů, za příplatek plná penze

Doprava: letecky

Praha

Ubytování: hotel ****

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkón, klimatizace, telefon, televize. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 11 let v době pobytu nesmí dovršit 11 let.