Calella - hotel Catalonia*** 13denní - bus

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Calella - hotel Catalonia*** 13denní - bus

GPS 41°36'41.925"N, 2°38'56.857"E

Oblíbený hotel Catalonia leží na okraji letoviska, pouze 250 metrů od korun platanů zastíněné promenády, která lemuje písčité pláže. Centrum Calelly plné lákavých obchůdků a barů je odtud vzdálené pár desítek metrů. Blízko hotelu je maják s krásným výhledem na pobřeží. Hotel se nachází v blízkosti rušnější ulice. V klimatizované hotelové restaraci je podávána strava formou švédských stolů, bohaté snídaně a večeře, za příplatek obědy či All inclusive. Renovovaný hotel s příjmenou atmosférou a vynikajícím poměrem ceny a nabízených služeb s pěknou střešní terasou s bazénem a nádherným výhledem. Pláž cca 250m, centrum cca 70m.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, menší bazén na střeše s lehátky, bar v hotelu, výtah, TV místnost, salonek, solárium, klimatizace, animace.
Za příplatek: dětská postýlka, lednička, trezor.

Důležité upozornění: Autonomní oblast Katalánsko zavedla pobytovou daň (taxu), kterou platí přímo hotelový host při příjezdu do hotelu. Omlouváme se, že z tohoto důvodu nemůžeme zahrnout pobytovou taxu do ceny a upozorňujeme, že osoba starší 16 let bude při ubytování v hotelech a jiných ubytovacích zařízeních vyzvána k úhradě této pobytové taxy ve výši 0,50 EUR/den, v hotelech kategorie **** ve výši 1 EUR/den.

Stravování: polopenze

Polopenze formou švédských stolů - snídaně a večeře. Obědy a All inclusive za příplatek. All Inclusive: plná penze (obědy) v ceně All inclusive. Víno a voda u obědů a večeří. V baru od 10:00 do 23:00 hod. místní alkoholické nápoje – pivo, víno, destiláty atp., nealkoholické nápoje – káva, čaj, voda atp. Snack od 11:00 – 18:00 hod. pizzy, hot-dpgy, hamburgery, zmrzliny pro děti.

Doprava: autokarem

Nástupní místa zdarma Praha, Rudná, Beroun, Žebrák, Rokycany, Plzeň, Sv.Kateřina.

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, klimatizace, balkón, telefon, televize, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.