Španělsko - Španělsko pro seniory - Mar Menor ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Španělsko - Španělsko pro seniory - Mar Menor ****

Léčebná voda a bahno je hlavním lákadlem pro prožití krásné dovolené 55+ v Mar Menoru. Další výhody nejen pro seniory je malá hloubka, klidná hladina a pozvolný vstup do moře. Ve středisku La Manga si můžete vybrat, zda se půjdete koupat do slané laguny o rozloze 170 km2 či dáte přednost osvěžení ve Středozemním moři, obě vodní plochy od sebe dělí jen 200 metrů!

Poloha: Hotel Izán Cavanna se nachází v rekreačním středisku La Manga, autonomní oblasti Murcia, na dlouhém, úzkém, písčitém pásu, který odděluje Středozemní moře a Mar Menor, doslova „Menší moře“. Laguna Mar Menor o rozloze 170 km2 je známá pro své léčebné účinky, které spočívají především ve zvýšené koncentraci minerálů a solí ve vodě.

Vybavení: V areálu hotelu je klientům k dispozici venkovní bazén s brouzdalištěm, terasou na slunění s lehátky, travnatý prostor pro odpočinek nebo opalování, vnitřní bazén i sportovní hřiště. Exkluzivně pro klienty ZDARMA vstup do vnitřního bazénu během celého pobytu! V datech od 15. 06. do 15. 09. 2016 je vnitřní bazén uzavřen. (povinné jsou koupací čepice a pantofle, k pořízení také na místě /čepice 2 Euro*/).
V blízkém okolí (přímo na náměstí Cavanna) naleznete kavárny, obchůdky se suvenýry a drobným zbožím, lékárnu i autobusovou zastávku. Do centra nejbližšího městečka Cabo de Palos se klienti dostanou velmi snadno autobusem nebo pěšky a vzdálenost od hotelu je přibližně 3,6 km.

Sport a zábava: Centrum zdraví – terapie léčivým bahnem z Mar Menoru, zábaly a masáže (pro naše klienty se slevou 10%), tenisové kurty, kulečník, možnost vodních sportů.

Stravování: polopenze s nápoji

Polopenze formou bufetu včetně nápojů.

Doprava: letecky

Letecká přeprava Praha – San Javier /Murcia (příp. Valencie) – Praha

Ubytování: hotel ****

Hotel se může pochlubit jedinečnou polohou na jednom z nejlepších míst tohoto písčitého pásu. Přímý přístup na pláž laguny Mar Menor a pouhých 250 m od pláže Středozemního moře umožňuje každodenní možnost koupání v léčivé vodě slané laguny nebo v moři.

Prostorné a pohodlné pokoje disponují balkónem, wi-fi připojením zdarma, klimatizací/topením, koupelnou/WC, vysoušečem vlasů, TV/sat., telefonem i trezorem (za příplatek /cca 2,50 Euro/den + 3 Euro vratný depozit*).