Andalusie pro seniory 55 ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Andalusie pro seniory 55 ****

Andalusie patří mezi nejžádanější turistické oblasti na světě nejen pro opravdové skvosty islámské architektury, pro svou osobitou kulturu, gastronomii a folklór, ale též pro své přírodní krásy.

Osm andaluských provincií se rozkládá mezi pouští Almeríe až k portugalským hranicím. Je to země plná ohnivých rytmů flamenca, jednohubek tapas a býčích zápasů. Obdivovat budete malebné bílé vesničky a prosluněné dlouhé pláže.

Přívětivé podnebí a kompletní turistická nabídka umožňují kvalitní dovolenou během celého roku. Moderní hotely a kvalitní služby zaručují spokojenost klientů, kteří se rádi do Andalusie opakovaně vrací.

Poloha: Z letiště v Málaze je to do hotelu Las Palmeras pouhých 25 km. Hotel se nachází v centru letoviska Fuengirola s výhledem na přístav a pláž, která je vzdálená pouze 200 m od hotelu.

Vzdálenosti V docházkové vzdálenosti naleznete centrum města, vlakovou i autobusovou zastávku. Velkou předností letoviska je promenáda, dlouhé písečné pláže, výběr restaurací, tapas barů i obchůdků. Díky komfortnímu vybavení a své výhodné poloze je hotel Las Palmeras 4* ideální k prožití Vaší dovolené 55+, nebo rodinné dovolené!

Vybavení: Venkovní bazén s terasou na slunění, lehátky, slunečníky a výhledem na přístav, restaurace a strava formou švédských stolů, večerní animace, piano bar.

Za poplatek:
tenisový kurt, posilovna, kulečník, ping-pong, wifi připojení.

Restaurace:
Hotelová restaurace nabízí bufetové stravování. Lze zajistit i obědové balíčky.

Stravování: polopenze s nápoji

Polopenze formou bufetu včetně nápojů.

Doprava: letecky

Letecká přeprava Praha - Málaga - Praha

Ubytování: hotel ****

Všechny pokoje disponují balkonem, satelitní televizí, telefonem, minibarem (může sloužit jako malá lednička), trezorem (za poplatek), v koupelně je k dispozici fén. Pokoje jsou klimatizované centrální klimatizací.

Všechny hotelové pokoje mají balkón a pro naše klienty je garantován výhled na moře.